Björklöven tillbaka i Allsvenskan!

En fantastisk säsong fick ett fantastiskt slut. Björklöven är tillbaka i allsvenskan.

Nu börjar ett nytt kapitel i Lövenhistorien, och jag tror att det är ett positivt sådant.

Jag är nu på väg till Schlagerklubben där Löven firar ikväll. Tänkte live-twittra därifrån med kommentarer från fans och spelare. Ni följer mig på @Otterhall!

4 kommentarer

  1. Lars-Åke Ling

    Grattis Löven !! Det är en bragd av Löven att ta sig upp till allsvenskan.Men det behövs ca 3 backar 4 forwards 1 målvakt alla med spetskompetens för att etablera sig i allsvenskan ta chansen!

  2. Socrates 14

    Så jävla skönt, äntligen, hoppas bara, för guds skull, snälllllaa, få inte hybris, storhetsvansinne och börja som tidigare år att nu jävlar ska vi satsa, köpa den det, hej hå, det som gäller fortsättningsvis hoppas jag är fostra eget, ta hand om juniorer, och hemvändare,,,scouting i världsklass (inget hafsande om en spelare ska värvas),, serietillhörighet är egentligen skit samma man håller ju på löven alltid oavsett,,,,,, hjärta, vilja, stolthet och utvecklingsmöjligheter = löven, då kommer hela umeå stötta. OBS!!! absolut inte någon avdankad tjeck finne amerikan canadensare osv ska lira i löven och kosta fett med pengar som kunde gått till 10 superhungriga 20-åriga ”juniorer”,, tack för mig ska titta lite bilder och lipa lite till. För det är vi som är björklöven,, wosaaaa där satt den igen, och en lite tår. Så vackert och Green Devils så jävla bra, blir bättre och bättre varje år och dag som går, men ännu fler borde ha lövenkostym på sig, hela hallen ska vara grön & gul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.