Alla tre hamnar i Löven

Det var inga nyheter egentligen det som presenterades i går, men låt oss bena i det ändå.

Jag har skrivit om alla tre som aktuella redan men fakta är nu till skilnad från då att Björklöven förhandlar med Kim Karlsson, Patrik Nevalainen och Stefan Öhman.

När det kommer till Nevalainen betraktar jag honom som klar. Det handlar närmast om siffror på pappret. 

Så här sa han den 16 December när jag träffade honom i Uppsala:

– Jag skulle gärna vilja bo hemma i Umeå och att spela i Löven igen vore riktigt kul. Men jag vill helst inte spela division-1. Går Löven upp kommer jag gärna hem.

– Jag trivs egentligen bra i Uppsala men skulle egentligen vilja bo i Umeå där man känner alla.

* * *

Stefan Öhman skulle visserligen kunna få ett bra kontrakt från en annan allsvensk klubb men att få flytta hem till Ö-vik, pendla till Umeå och avsluta karriären med brorsan. Jag ser inte varför han skulle säga nej till det.

Erik satte en tunna skit på att Stefan skulle hamna i Löven. Själv kan jag banne mig sätta två tunnor.

* * *

Kim Karlsson har det östs skit på från Tingsrydshåll efter degraderingen. Det är i grunden en bra spelare som kan skapa en hel del frammåt i rätt miljö. I Tingsryd hamnade han i en dålig spiral under kvalserien och var inte den enda med dålig inställning där och då. Han trivs i Norrland och är inte bra nog för elitserien. Det står nu mellan Löven och Almtuna och jag tror han väljer Löven.

Jag ser inte varför han skulle välja Almtuna. Ett lag med absolut ingen ekonomi och ett tippat bottenlag som spelar i Sveriges näst sämsta allsvenska arena.

I Löven hamnar han i ett hett lag, med allsvenskans kanske bästa fans, en förening på väg upp i omsättning och spelarlöner. 

Kim Karlsson hamnar i Löven. Så blir det.

* * *

Vad säger då Jimmy Blixt om det hela?

– Jag har valt att fokusera på dom spelarna som ingått i truppen den här säsongen först. Ge dom besked om vi är intresserade av en  Det lär inte bli något konkret med någon spelare utifrån förrän ¨tidigast nästa vecka.

* * *

Så vad ska vi tro?

Det ramlar nog in ett par förlängningar i slutet på veckan.

Sedan kommer dom en efter en, tripp, trapp, trull.

Öhman, Karlsson, Nevalainen.

Vi får se om jag har rätt.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.