Acke förlänger med två år

Det börjar se bra ut.

Enligt flera nära vänner till Alexander Hellström har varit mycket troligt  att han skulle bli kvar i Björklöven. Jag har ändå själv varit tveksam. Han skulle ju kunna få bättre betalt på andra ställen.

I dag släppte då Löven att Alexander Hellström skrivit på för två nya år med Löven.

Ett mycket viktigt besked som gör att Lövens backbesättning börjar se riktigt stark ut.

Så här säger Acke själv till Bjökrlövens hemsida.

– Det här känns helt rätt för mig personligen då jag känner att jag behöver en fast punkt. Att då få den i Björklöven och Umeå där jag vucit upp är helt perfekt. Tykcer också att vi ahde ett spännande lag förra säsongen och många verkar att stanna så det ska bli intressant att testa med Björklöven på en högre nivå. Björklöven är ju Björklöven.

Acke har ett bultande Lövenhjärta, han har köpt bostad här i Umeå tillsammans med sin tjej Sandra och verkar acceptera att livet som helhet är viktigare än varje liten krona.

Han bevisade det då han skrev detta kontrakt trots att han hade förslag från både lag i europa och ett svenskt elitserielag.

Han har kuskat runt i sex olika klubbar i fyra olika länder de senaste sex säsongerna. Det är inte så mårkligt att han vill ha en stabilitet i tillvaron, även om den är i Allsvenskan.

Acke är med sin iställning och sin spelstil en kulturbärare och en ledare inom Björklöven. Han kommer att bli mycket viktig för laget. Det skulle inte förvåna mig om han fick ett "A" på bröstet i höst.

 
Etiketter: ,

4 kommentarer

 1. Linus

  Blir tufft att fördela de där bokstäverna nästa säsong. Öhman, Boström, kingen, Hellström, Palme mfl. Och om lavander kommer, ojoj vilka ledare!

 2. JämtLövet

  Så suveränt!
  Hoppas att The Golden Child med kritar på. Så med Stefan Andersons namnteckning på ett kontrakt så skulle vi ha ett riktigt starkt lag på back sidan!
  Anfallet ser med bra ut så här långt. Jag tror att vi får fler små/stora bomber framöver! Sedan har vi målvakts sidan! där alla verkar veta/tro att Wälitalo ska krita på ett kontrakt, Den nye 1a målvakten som signar för Björklöven vilket jag ännu vill tro att det blir Michal.Z!
  Sista önskan för idag är att Mats Lavander med kritar på då tror jag att vi definitivt är ett lag för topp 7 i allsvenskan!

 3. janne

  Tack Acke, du blir Lövens nya superhjälte! Men jag kräver ingen top3-plats i allsvenskan utan är nöjd med en mittenplacering. Känns ändå som vi har ett stabilt gäng redan, hoppas nu på Wälitalo och ev. Zacke. Vilket publiktryck det lär bli i ladan! Wunderbart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.