Löven kan vara nära NHL-målvakt

Fick ett tips i dag att Löven är nära att landa en transatlantisk målvakt från en intierad källa nära Löven. Han menade att dom inte var intresserade av Galbraith eller Zacke då den här målvakten var på en helt annan nivå.

Grävde lite i det  utan att få fram något konkret, och sköt upp det till morgondagen då jag haft för mycket annat under kvällen.

Medan jag vilade på lagarna gick TCIM bananas. Den föredetta Calder Trophy vinnaren Andrew Raycroft poppade upp på Lövens forum som aktuell efter att en del rykten florerat.

Sedan nu strax före elva släppte MrMadhwak detta:

Annat nytt.

Löst rykte placerar Andrew Raycroft i Björklöven ikväll.

Ingen aning om detta bara är "forumönskemål" eller vad det handlar om.Någon informerade mig åtminstone om Stefan Öhman är mannen bakom rekomendationen, då de lirade i Tappara ihop.

Vet inte mer än så.

Andrew Raycroft har ju ruggiga meriter.

290 NHL-matcher, ett gäng millar på banken och sen den där Rookie of The Year titeln från 2001 i NHL.

Ett helt sinnesjukt förvärv om Löven skulle landa det.

Jag kunde inte låta bli att kolla upp det här ryktet ytterligare och det visade sig enligt källor till bloggen ligga en del i det.

Björklöven ska verkligen ha lämnat ett kontraktsförlag till Raycroft. Stefan Öhman som spelade med Raycroft i Tappara lockoutsäsongen 2004-2005 ska vara mannen bakom det hela. Klar, det ska han dock inte vara.

Om han tackar ja till Lövens kontraktsförslag?

Då är det årets nyförvärv i Allsvenskan och han skulle bli en ikon i Umeå.

Helt galet, snacka om SILLY SEASON!

Etiketter: , ,

20 kommentarer

 1. Johannes

  Varför har du börjat med de här rubriksättningarna? Han KAN VARA nära Löven, finns inget som helst som säger att han ÄR nära Löven.
  Hatar att hela VK-sporten verkar ha börjat med denna typen av rubriksättningar, missvisande.

 2. Per

  Lirade med Jesse Schultz ifjol och hade Mike Valley som målvaktstränare i Dallas. Klart han kommer till Umeå. 🙂

 3. Rolf Älveros musch

  Lövens mål för sässen är…vad?
  Med det här potentiella lagbygget vill man mer än bara hålla sig kvar.
  Börja med att knäcka skaik 14/8 dock.

 4. 08

  Det finns väl INGET konkret på detta? En kommentar på Gaibraith posten som kanske var ett skämt? Hoppas förstås, men ger det 3% chans att vara ”riktigt” rykte. 97% risk att det är någon som fånar sig eller retas.

 5. Bernt Ahlgren

  Din dumma idiotiska nolla!! Hur kan du gå ut med fantasier och lögnaktiga påståenden utan att förankra dom med berörd klubb innan du skanderar ut det ena efter det andra!! Du har med säkerhet sabbat att Galbright inte kommer hit och Lavander är långt ifrån klar!! Hur faan tror du att dom ska få in sponsor pengar till spelare dom vill värva hit när det basuneras ut att dom redan är klara och skriverierna om vilka som är aktuella så andra klubbar kan bjuda över som Karlskrona lyckades med! Jävla sopa!! Lägg ner bloggen!!! Egentligen skulle VK få betala lönerna för spelarna som du varit med och trissat upp så Löven kan lägga bud på spelare som lyfter laget!!! Du sänker Lövens möjligheter till att få hit bra spelare med dina jävla fantasier!! Lägg ner Lövenbloggen och kocentrera dej på frimärkssamling eller nåt annat som tar bort din uppmärksamhet från Björklöven!!!

  Bernt Ahlgren

 6. Magic touch

  Det här mina damer och herrar vore en värving som är värd klubbmärket han eventuellt bär på bröstet på sin sjorta. Björklöven skall sikta högt och inte nöja sig med annat än det bästa!
  Andrew Raycroft vore värd att få vakta bur i återtåget till Elitserien och derbyn mot Skellefteå.

 7. Peter

  Bernt Ahlgren; legg ner. Så klart att det ska skrivas om. Er nog inte denna bloggs inverkan om lavander, galbraight skriver på eller inte. Okunnig var ordet sa bull!

 8. Janne

  Det här ryktet har cirkulerat på flera andra bloggar och twitter innan det skrevs här, och förstår inte varför du Bernt blir så irriterad på Gustav?

  Om det sedan finns någon sanning i påståendet återstår ju att se, men han är inte den enda som skrivit att ett ”löst rykte” säger att Andrew Raycroft fått ett kontaktsförslag av Löven.

  Det som skrivits om spelare till Löven hit och dit är det som kallas ”Silly Season”. Det är just därför säsongen innan serien startar har namnet SILLY SEASON!

 9. Olle

  Om du Gustav vill framstå som en seriös journalist skall du veta att de bloggar du refererar till ger fritt fram till att vissa inte så nogräknade individier att i sina kommentatorsfält skriva kränkande kommentarer (dvs. utan att bli refuserade) om spelare på löpande band (väntar bara på någon polisanmälan i den delen). Så över till att om NHL- målvakten kommer – Magic touch: hur därefter då få en andra och tredje målvakt att skriva på ?

 10. Hasse P

  Bernt: Så grymt skönt. Jag har hoppats på en annnan keeper än Galbraith så KHK får gärna ta honom. Nämen, skämt och sido. Lite väl taskigt inlägg av dig. Bloggen har du rätt att kritisera, men utelämna dina personliga påhopp. Förhoppningsvis är förhandlingar mellan spelare och klubbar fortfarande bortom bloggarnas värld. Det är ett spel mellan agenter och klubbar. Jag håller med att det vore bra om man fick höra fler kommentarer från Lövens sida i bloggen. Men det sägs att Jimmy Blixt ofta inte vill kommentera någonting. Det är en intressant diskussion dock. När en annan tidning för ett par år sedan avslöjade ett ev. samarbete mellan ett stort fastighetsföretag i stan och Björköven(ett samarbete som inte alls blev av den magnituden som beskrevs) så var det mycket snack om att den journalisten hade raserat allt. Jag tror nog ofta det krävs lite mer än ett par artiklar från en nyfiken journalist för att påverka dom slutgiltiga besluten. Sen när det kommer till silly-season nyheter så tror jag fajoriteten av fansen vill ha dessa bloggar.

 11. David

  Ojoj Bernt, lugna sig lite här. En idé kan vara att ta några djupa andetag innan du bestämmer dig för att skriva. Visst är det att du är engagerad, men att gå till personangrepp är inte okej.

  Jag tror inte riktigt du förstår hur saker och ting fungerar, en värvning ”förstörs” inte av att någon skriver om det på en blogg – tvärt om då klubben bara får mer publicitet. Gustav har inte heller skrivit att Raycroft skulle vara klar på något sätt, utan endast att han ryktas till Löven, vilket är precis det han gör. Galbraith är redan klar för KHK ifall du inte visste det.

  Att gå ut med att en spelare är klar gör man inte utan att ha på fötterna, och det har skrivits på fler håll än härifrån t.ex. att Lavander är klar. Vad som gör att det dröjer med att spelare blir klara ”officiellt” är svårt att veta, men Kim Karlsson, Nevalainen och Stefan Öhman hade ju varit ”klara” länge innan det presenterades av Löven.

  Med andra ord så tycker du att alla som skriver någonting om klubbar, gräver i rykten och potentiella värvningar ska lägga ner sitt arbete och bloggar? T.ex. MrMadhawk, en av Sveriges största bloggar, som avslöjar rykten till alla möjliga klubbar dagligen anser du borde lägga ner?

 12. janne

  Fredrik ”mörsaren” Pettersson lär också va klar för Löven…eller om jag läste de på tcim….

 13. Jn

  Bernt har mycket rätt. Jimmy med flera kämpar med sponsorer för att få ihop ett bra lag. Rykten kan göra att andra klubbar som inte tänkt tänken på just den spelaren, börjar göra detta, oavsett vem det än må vara… Var nog så runt 31 januari både i år och ifjol också:-(…. Men samtidigt bevisar det att Björklöven är heta just nu, och många är intresserade om hur det går… Men, vänta lugnt i båten och låt Blixten jobba in dessa fantasi värvningar i sin takt!!

 14. sydtobba

  Bernt Ahlgren: Sitter här nere i Växjö och läser din galla mot Gustav Pettersson. Att kalla en människa för idiot är djupt kränkande och i vissa fall straffbart. En blogg ska inte ha karaktären av en officiell tidningsartikel, utan här kan man spekulera lite. Ett exempel är Sveriges största hockeyblogg MrMadHawk. Utbrott av typ Ahlgrens hör snarare hemma i Flashback än VK.
  Reflektionen över en ev. värvning av Raycroft är väl att han är en stjärna som passerat sitt bäst-före-datum. Men ok…han kanske räcker i HA om han nu är aktuell.
  Och du B. Ahlgren- be Gustav Pettersson om ursäkt och sök hjälp för din labilitet.

 15. Lars-Åke

  Du är bäst Gustav ! Din blogg skapar ett ännu större intresse kring Löven.
  Den där Bernt är nog inte så mycket att bry sig om,han verkar ha stora problem.

 16. Patrik

  Fantastikt det vore om en blogg kunde förstöra en värvning…

  Ingen blogg har ju tagit upp att Crosby kan vara klar så den drömmen lever fortfarande ; )

 17. Isac

  Önskar verkligen att detta lösa rykte visar sig stämma, mest bara för att sätta tokstollen Bernt på plats.

 18. JämtLövet

  Låt oss göra en lista!
  1.En journalist ska gräva fram och rapportera nyheter.

  2. En bloggare som riktar in sig på ishockey skriver också om ishockey och allt som den enskilda föreningen gör som bloggen är riktad mot.

  3.En sportchef som Blixt har till jobb att sätta ett slagkraftigt lag på isen och samtidigt inte släppa dessa värvningar/värvnings försök till media för att på så vis få behålla intresset för den enskilda föreningen för sig själva i detta fall Björklöven. Om personal som jobbar för Blixt läcker ska givetvis Blixt behandla det problemet!

  4. Att attackera en enskild bloggare för att han skriver om ett rykte eller en klar värvning som han fått reda på är bara Idiotiskt då det är hans jobb absolut inget annat!

  5. Som Björklöven anhängare så vill jag självklart att Blixt ska få så bra spelare så billigt som han bara kan och att få reda på såväl silly nyheter som klara värvningar att en spelare skulle spela ut klubbar mot varandra det gör deras manager redan så att en bloggare släpper lite skvaller/rykten gör inget vare sig till eller från!

  &.Avslutar listan med att säga följande: Lövenbloggaren och Löven4ever är de grymmaste bloggarna som finns och de sköter sig med den äran superbra!

  Nu till det rykte som florerar! Om det stämmer så är det en av de bästa värvningarna på förhand i allsvenskan för Björklövens del så kanske för hela allsvenskan åtminstone på målvakts sidan!

  Tack för denna superba blogg och fortsätt erat grymma jobb det uppskattas av merparten av era läsare!

 19. patric ericsson

  Vet att man inte ska skriva så…men är det nån som är en super nolla till idiot så är det du BEEEERNT:( forsätt med din suveräna blogg du Gustav..har sagt det förut o säger det igen..den är BÄST:):):)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.