Lava bekräftad

 

Det var inget dåligt underbyggt rykte jag levererade i söndags. Det var en uppgift som jag visste helt enkelt stämde med tanke på var jag fick den ifrån. Det var bara ingen inom Löven som oficiellt ville bekräfta den.

Ni kan ju själva fundera ett tag på var vi bloggare får tag på uppgifter…..

Precis som Lövenbloggen berättade i söndags är Mats Lavander nu klar på ett treårskontrakt.

En kanonvärvning för Löven sett till både kapacitet, status, ledaregenskaper, klubbkänsla, trygghet och att det dessutom är en djävligt bra killa.

Sämre sett till att han kommer från en sämre säsong och troligen kostar en del. Han har ett 12-månaderskontrakt och jämfört med en transatlanat på ett kortare kontrakt med samma spelkvalitet äär Lavander dyr. Däremot om han kommer upp till sin normala nivå är det värt varenda krona. 

Det går inte att komma ifrån att Lövens Silly Season varit en succé så här långt. Värningarna har varit riktigt bra. Klockrena! Det man saknar nu är en transatlantcenter och så Andrew Raycroft.

 

Etiketter: , ,

9 kommentarer

 1. fredrik-d

  Alltså, den här transatlant-psykosen måste upphöra. Den för er att se korkade ut.

  Vi vet att i löven är det bara pitepöjka som slår igenom. Storebror Björn är väl ända undantaget.

  Men: LAVANDER! Så skönt.

 2. john

  Mmm, jag vet vart du fick det ifrån, kan väl inte påstå att det är det säkraste av ställen………….

 3. Bert

  Mats Lavander är en grym kille och en jäkligt bra spelare. Jag kan ju lova att man ALDRIG kommer behöva oroa sig över inställningen på denna kille under säsongen som kommer. Mats ger alltid allt,oavsett vilka vi möter

  Årets bästa värvning är klar, nu lutar jag mig tillbaka och myser

 4. Lugge

  Tillskillnad från dig Gustav så tycker jag att truppen ser ganska tunn och gammal ut. Jag saknar en signatur av Stefan Andersson men förutom han måste det komma in yngre spelare med energi och viljan att ta sig högre upp. Även om Öhman och Lavander har enormt mycket hockey i sig är de mycket nära sina bäst-före-datum.

 5. Mike

  Mmm,känns som det kan bli en lite dyr trupp iår.. men, jag tror och hoppas man har börjat tänka lite mera långsiktigt ekonomiskt nu när allsvenskan är nådd. Kanske en 20-miljonersbudget år 1, 30millar år 2 osv, jag vet inte. Måste ju finnas någon sorts ekonomisk flerårsplan som dessa löner ryms inom med tanke på dessa 2-3årskontrakt som skrivs iaf.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.