Läget med Oscar Molin

Jag snackade en kortis med Jens Öhman om Oscar Molin i går.

Som ni säkert såg på bilderna så var Oscar med och tränade.

LoÌven_03_IZN

Foto: Izabell Nordfjell

Jensa Angående truppen och Molins framtid i den:

– Blixt har fört samtal med Oscar och sen får vi se exakt vad som händer. Vi vill inte ha bråttom att fylla de sista platserna utan vill kunna avvakta vilka spelare som kan bli tillgängliga här under hösten. En hockeytrupp blir ju egentligen aldrig klar, men vi har en tanke om hur många vi vill vara. Sen om vi springer på en riktigt bra spelare så kanske vi tänker om.

Jensa angående att Molin tränar med Löven nu:

– Han fortsätter att träna med oss antingen tills han är kontrakterad med oss eller med en annan klubb. Vi brukar låta våra gamla spelare som är okantrakterade att träna med oss, säger Jens Öhman.

Skulle jag gissa så kommer Oscar att få ett kontrakt tillslut. Han lär bli extraback som spelar primärt när Löven har skador (vilket man normalt alltid har).

* * *

Jag surrade även lite med Per Hållberg.

Per Hållberg. Foto: Tina Skiöld

Foto: Tina Sköild

Vi pratade om hans roll i Löven och hur han ser på sig som hockeyspelare nu 35 år gammal.

– Jag har mycket kvar att ge. Jag kände sista åren i Modo och sedan även i Växjö att glädjen försvann lite från hockeyn när jag inte längre hade så mycket speltid.

I Asplöven i fjol fick Hållberg en nytändning då han hade i det närmaste ”lidströmsiffror” när det kommer till speltid.

– Jag fick spela i alla möjliga lägen och det var kul. Jag hoppas att det blir mycket speltid även nu i Löven. Jag trivs med det och tränar nu under försäsongen för att kroppen ska klara det också.

Jag berättade att jag hade snackat med Jens Öhman som berättat att han gillar att spela på sex backar.

– Jag hoppas verkligen att det blir så i år. Det gillar jag med.

Skulle jag själv tippa så hamnar Hållberg med Patrik Nevalainen. Stefan Andersson och Acke Hellström funkade bra ihop i fjol och Martin/Kalle känns som ett bra tredjepar.

Hållberg själv hade ingen direkt åsikt om detta.

– Det blir nog bra vilket som, men jag trivs med en puckskicklig kollega.

Någon oro över att den 35-årige kroppen ska hålla hade inte Ö-viksprodukten.

– Jag har kört på fem pass i veckan hela tiden i sommar. Jag känner mig motiverad och stark. Visst det är svårt att helt gardera sig mot skador, men i fjol missade jag inte mer än ett par matcher.

 

 

 

2 kommentarer

  1. Ogillar glas

    Nej… tyvärr är det så att Molin är en bra spelare MEN han är skadad hela tiden. Det går inte att ha en spelare som är skadad med än hälften av säsongerna hela tiden. Det är omöjligt.

    Nu har ju grabben en pappa som är kompis med många i kupan, är från Umeå, ingen trubbelmakare.. så han lär ändå få kontrakt. För då är pappa Lars nöjd och vi kan fortsätta hålla varann om ryggen i löven. Som alltid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.