Stefan Öhman tvingas vila

Första perioden mellan Asplöven och Västerås har spelats, och snacka om en avslagen historia. Det måste ju handla om någon sorts motivationsbrist för annars kan man tro att det är två division I-lag som spelar. Nåja, hoppas på lite mer inspirerat spel framöver, inte minst för oss på läktarens skull.

Sprang på Björklövens assisterande tränaren John Lind precis och passade på att kolla läget inför Vasa-matchen som spelas klockan 16. Dessvärre kommer inte Stefan Öhman till spel efter smällen i går mot Västerås.

– Det är en försiktighetsåtgärd. Han fick en smäll i går, men det ska inte vara någon fara. Jag tippar på att han är tillbaka till genrepet mot Timrå, säger Lind.

I övrigt står Nicklas Johansson och Olof Mårs över precis som i går, på grund av småskavanker. Mats Lavander spelar såklart inte heller.

Björklöven mötte ju Vasa för fyra veckor sedan i samband med att man gjorde ispremiär på andra sidan kvarken. Den matchen vann Löven efter straffar. Och Lind hoppas förstås på ny seger i dag.

– Jag vill se oss spela som i går. Vi vann fler närkamper och lösa puckar än Västerås, vilket gjorde att de blev frustrerade och började mer eller mindre jaga oss, varpå vi kunde spela bort dem. Samtidigt hade vi ett strålande spel i egen zon. Vi höll dem på utsidan nästan hela matchen.

– Mycket har hänt sedan vi möttes senast, men Vasa är ju ett tempostarkt lag med mycket intensitet i laget. Dock har de mindre strukturerat spel än oss. Självklart hoppas jag på vinst i dag också.

Nu: Andra perioden av Asplöven-Västerås. 0-0 efter första.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.