Ingen dans på rosor

Ni undrar förstås. Var har du varit?

Jag har varit på de sju haven (Ålandskryssning, någon slags konferens). Jag försökte på en halvt mobil-egde liknande uppkoppling att följa matchen i går, men till och med liverapporten var ett problem.

Att skriva blogginlägg var inte ens att tänka på tyvärr.

Nu är jag tillbaka på torra land och då kan man ju bara konstatera – Allsvenskan är ingen dans på rosor.

Mr Madhawk tippade Löven sist (pre Raycroft) och så illa ska det inte bli.

Det finns för stor rutin, för mycket kvalitet och Jens Öhman är en för bra tränare.

Däremot så är det bara att inse att alla matcher kan var en förlust.

Just mot Mora blev det lite ironiskt då Mikael Zettergren stod för en assist och ett mål. Man undrar hur nära Zettergren egentligen var Löven?

På förhand kändes det som att hemma kan Löven slå vem som helst, hemma är Löven ett riktigt bra lag.

Nu var det 3479 vilket inte är en dålig allsvensk publiksiffra, men så här långt har inte Umeå…. förlåt T3 Center varit den borgen vi hade kunnat hoppas på.

Igen är det samma sak – ”Vi går bort oss lite väl mycket”.

Är det så enkelt att Löven ifjol gick bort sig en hel del och har skapat vanor som nu är svåra att bryta. Det var bara det att i fjol straffades inte Löven?

Jag vet inte, men det är helt klart en teori.

Daniel Wälitalo fick stå sin första match.Raycroft har inte övertygat, Danne gjorde det inte. Vem ska stå härnäst. Känns om tombolavarning deluxe. Någon av killarna skulle behöva stiga fram så som Raycroft gjorde mot Modo på föräsongen och Danne gjorde mot Luleå under samma del av säsongen.

Löven ligger nu på 12:e plats i tabellen.

Det som väntar härnäst är Timrå borta, formstarka Karlskoga i Umeå och sedan Södertälje och Djurgården (då ska jag och även Löven4ever killarna vara på plats).

Det känns inte direkt enkelt. Det är bara att ställa in sig på att det blir en kamp i år, en hård kamp.

Sist men inte minst – Jon Palmebjörk pytsade igen. Han är nu trea i poängligan. På frågan vem som ska leverera i Löven är svaret ganska klart- Jon Kanon!!

En kommentar

  1. janne

    Timrå känns som en 6-poängare och behövs för självförtroendet hos Löven. Vinner gör laget som tar minst utvisningar så där måste Löven skärpa sig rejält efter Mora-piskningen. GD kommer också behövas så att laget taggar till maximalt. Fasiken…vägrar se Löven i bottenträsket igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.