Presskonferensen från Västerås

Det här var ett mycket impulsartat och spartanskt beslut att filma presskonferensen.

Därför hade jag inget stativ, taskigt ljud och med min Iphone 3G är bilden så där.

Sorry också för killen som är i vägen.

Men i vilket fall som helst.

Här har ni presskonferensen efter matchen mot Västerås.

5 kommentarer

 1. Pelle

  Bra initiativ! Du behöver egentligen inte be om ursäkt för skakig mobilinspelning! det skiter vi fans i. Det blir så mycket bättre med film oavsett kvalité än att återberätta i text vad som sagts! Mer sådant framöver vore najs! se madhawk (Johan S) som nästan alltid försöker fånga dessa presskonferenser efter matchen på film!

  • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

   Jag följer naturligtvis MrMadhawk (och typ fem hockeybloggar till). Jag skulle gärna filma Lövens PK:er, men då får dom skärpa sig. Första tre matcherna var det ingen PK utan vi fick stå i spelargången med tränarna, sen när det väl kom igång har det varit utan någon rollup med klubbmärke och sponsorer som alla andra har i bakgrunden. Men som sagt, jag ska filma dom i framtiden.

   Det tar dock en 30-40 min att lägga upp dom, men det får man väl ta för det blir så mycket bättre.

   • Pelle

    Förstår! Var som jag misstänkte! Löven är inte riktigt vana med allt runt omkring, känns som dom inte har lämnat div 1 riktigt men de börjar väl som sagt att bli bättre nu! Känns som att Hockeyallsvenskan är så mycket proffsigare och seriösare idag än tidigare när vi spelade där och mycket är tack vare Viasat och dess bevakning! Då vill man att klubbens ledning också ska vara lika professionell i allt runt omkring så vi inte framstår som en ”epaklubb” som skämmer ut sig! Till försvar från lövens sida kan ändå vara att de har små resurser idag och organisationen på sikt kommer utökas… Men detta till trots tycker man de ändå är enkla saker man kan göra som inte behöver kosta pengar och ta mycket tid att fixa!
    Du gör ett bra jobb Gustav. Om jag får önska något vore det trevligt om du kunde göra en intervju med Andrew Raycroft snart! Trodde det skulle komma tidigare men vad jag vet är det varken VK, 4ever, eller lövenbloggen som gjort någon sådan ännu. Kan ju ha missat det för det ända jag sett med honom är igår på Viasat, riktigt skön kille! Vad tror du, kommer det någon sådan i text eller video form framöver?
    Fortsätt i samma fina form med bloggen
    //Pelle

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

     Björklöven.com:s Johan Tinnert har gjort en längre intervju tidigt på säsongen med Andrew.
     Sen gjorde Gunnar Johnsson en precis i säsongsupptakten som var ett uppslag i VK/Folkbladet.
     Men, visst nu när Andrew verkligen slagit igenom så kan det vara läge att sätta sig ned med honom igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.