Presskonferensen efter DIF

Mina tankar och surret från omklädningsrummet får vänta till i morgon.

Presskonferensen efter matchen har ni dock här:

 

6 kommentarer

  1. Matchspeakern

    Hör jag rätt. Att värden Grefve ställer frågor till tränarna? Vilken tidning skriver han för? VK? Hehe

  2. Johan

    Jag blir så trött på dessa fjollträskare utan ödmjukhet. Det lät likadant efter matchen på hovet… ”Vi var bättre och ledde matchen…” bla bla bla. I andra perioden så var Djurgården klart bättre men inte i första och inte i tredje. De hade ett bra PP och riktigt vassa kontringar. Men 5 mot 5 i första och tredje håller jag inte med om. Hade de varit lika bra som de snackar så kanske det hade visat sig i tabellen.

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Jag kan hålla med om att deras tränare som vanligt hade en lite konstig attityd, men det var ännu värre på Hovet. Där var det som om vi hade sätt två olika matcher. Nu var det en jämn förstaperiod, helt Djurgårdens andra och sen klart Löven första 8 i tredje och klart Djurgården sista 12 i tredje. Så som helhet ganska jämnt.

  3. Tips från coachen

    Nu måste Löven se till att skaffa en ORDENTLIG reklamskärm till presskonferenserna. Det där ser bara billigt ut. Titta på de andra lagen för facit. Kan inte vara så svårt.

    Sedan skulle det nog uppskattas om det är mindre mobilkamerafilmande från VK över lag , för läsarens njutning. Annars en kanonblogg. Keep it up.

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Filerna blir så stora när det handlar om 9-10 minuter som PK:erna ofta blir med en vanligt kamera. Därför jag kör mobilt. Som du kanske märkt är det bättre kvalla på alla videointervjuer jag gör. Dom gör jag nämligen med en vanlig kamera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.