Blixt: ”faktiskt ganska kul”

Jag snackade med Jimmy Blixt en kortis i går kväll.

Han har minst sagt fullt upp Jimmy.

Vi pratade lite kort om skadesituationen och jag måste säga att jag gillar inställningen.

– Visst det känns som en ond dröm, men jag kan ju inte lägga mig ned och dö för att vi har elva skadade spelare. Jag måste göra allt jag kan för att ställa ett lag på isen som har chansen att vinna hockeymatcher och det är faktiskt ganska kul när man tvingas jobba hårt. Inte med skador i sig, det är jävligt trist, men jag gillar att jobba hårt, säger Blixt.

Blixt lider dock med spelarna som gjort det fantastiskt bra på slutet trots skadorna.

– Det är många som höjt sig när det inte funnits någon annan att lita till. Då har spelare klivit fram och det är imponerande att kunna vinna så mycket trots alla skador. Nu kan vi bara hoppas att fler gör det, sen skulle det vara intressant att veta hur bra vi hade varit om alla varit skadefria, men det är ju omöjligt att veta. Det är så mycket som spelar in, säger Blixt,

Löser du något till torsdagens match?

– Ni får se helt enkelt, men jag jobbat på det och är övertygad om att jag hittar en lösning.

* * *

För övrigt. Smack sa det så satt smockan i ögat.

Kim Karlsson är enligt en källa till bloggen borta 8 veckor efter ”överfallet” (Jesper Jensen ramlade in i Kim bakifrån) i söndags.

Ska kolla upp det under dagen närmare.

4 kommentarer

  1. Stefan

    Jag som inte såg matchen, vad hände med Kim egentligen? Var det ett ”överfall” eller hur gick det hela till…?!

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Jesper Jensen ramlar framåt precis när han kommer upp i ryggen på Kim. Därför brakar han rakt in i honom. Otur, men det såg ut som att smällen tog i ryggen någonstans men oklart än exakt vad han skadat. Inte meningen, men en skada orsakad av en motståndare är det helt klart.

  2. MiaMariaFR

    Härligt jobbat Blixt & starkt att orka kämpa på trots att skadejävulen verkar bosatt sig hos oss – vräk honom! Beröm även till dig för fantastiskt bra jobb med laget och din otroliga förmåga att trolla fram back-up spelare! Kriga på & känn stödet för det finns. /Mia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.