Tätt mellan matcherna för Löven

På upptaktsträffen i höstas sa Jens Öhman att Oskarshamn var den jobbigaste bortaresan då staden ligger så resemässigt dåligt till.

Senast Björklöven  mötte Oskarshamn borta valde Löven att åka dagen före, bo i Norrköping, träna där på förmiddagen och sedan åka till matchen.

Nu testar Löven att göra hela resan samma dag.

Flyg tidigt i morgon till Stockholm, buss till Norrköping, lunch där och sedan vidare ned till Oskarshamn för matchen. Sedan efter matchen upp till Norrköping igen där laget övernattar.

–  Det är en lite svår resa då det inte finns några bra anslutningar, men vi valde att göra så här den här gången. Det blir en ganska bra dag för oss ändå när vi får lite vila och mat i Norrköping, säger assisterande tränare John Lind.

För övrigt så är det en tuff liten sekvens nu för Löven med tre matcher på fem dagar.

– Vi har kört ganska lätta och tekniska träningar sista tiden. Som i dag körde vi bara dryga 40 minuter, säger Johan Lind och berättar om upplägget efter Norrköpingsmatchen.

– Vi tar oss upp till Stockholm på torsdagen och flyger hem, men hinner inte träna något innan matchen mot Västerås utan värmer på fredagen. Sen får vi in en lättare träning under lördagen innan vi reser till Uppsala på söndagen. Vi fokuserar primärt på vila och återhämtning mellan matcherna, men det är så nära till ett uppehåll nu så det är inga problem. Sen får vi fokusera lite mer på tyngre träning när vi gått in i matchuppehållet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.