Kalle förväntar sig en grismatch

Karl-Johan Lundström missade åtta veckor med sin handskada, men har nu gjort tre matcher i Löventröjan sedan han kom tillbaka den 28 December. Senast blev han matchens lirare och har fått beröm från flera håll för sina insatser.

Jag kollade läget med honom på sista träningen inför Södertäljematchen.

Noterbart om träningen är att Löven körde en hel timme och att flera spelare var kvar och nötte extra. Normalt kör Löven något kortare dagen innan match.

Du var borta åtta veckor med handskadan. Hur känns det nu i handen och kroppen?

– Det känns bara bra. Jag känner mig fräsch och redo att spela. Inget att skylla på. Det känns som att jag skulle vilja kunna vara med resten av säsongen nu. Ingen fler skada.

Du har varit tillbaka tre matcher från skada och fått en del beröm. Hur har det känts i spelet?

– det har känts helt okej ändå. Det har inte varit något extraordinärt. Det kändes bra mot Mora, men sen har det varit tyngre mot Timrå och Karlskoga precis som för laget.

Vad fick ni inte med er från Moramatchen in i de efterföljande matcherna?

– Det är ju alltid lättare att spela på hemmaplan i mellandagarna inför storpublik. Det var grym stämning och det kändes riktigt kul att spela. Borta mot Timrå fick vi slita lite mer och sen fick vi ju den där starten som är svårt att hämta sig från. Tre mål på fyra skott och sen kom vi aldrig riktigt in i matchen.

Satt Timrå matchen i ryggen nu mot Karlskoga?

– Ja allt man gör och allt som händer tar man ju med sig, men jag kan inte svara för hela laget. Jag personligen hade inga problem att lägga den bakom sig, men vi gjorde ju ingen jättematch så det är möjligt att det var så. Svårt att säga.

Nu väntar en väldigt viktig match mot Södertälje. Hur ser du på den?

– Det är jäkligt viktigt att vi förväntar oss en stentuff match. Jag såg ju när vi mötte Södertälje hemma och vann ganska enkelt. Då var dom väldigt bleka. Nu har dom en ny tränare, fått en bra start och fått in ett par spelare och dom har verkligen kniven på strupen. Vi måste förvänta oss både hårt och tufft spel direkt från start från deras sida. Det måste vi vara redo för.

Du förväntar dig inget skönspel alltså?

– Nje, det tror jag inte. En riktig krigarmatch, men det passar mig. Vi får kriga ned dom.

2 kommentarer

  1. Peter

    Det skulle vara intressant om du kunde intervjua
    Lukas Sandström också! När kan han gå på is?
    Tack för en bra blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.