Ingen Hållberg, inga Modolån, ingen Gurra

Björklöven tränade i dag vid tretiden för sista gången innan avfärden till ödesmötet med Troja/Ljungby. Hade önskat att jag varit där, men det blidde inte så. Ni får nöja er med lite info.

En match som lär bli allt annat än en klang och jubelföreställning.

– Troja är inget dåligt lag trots sin tabellplacering. De är svårspelade och släpper sällan in många mål. Det kommer att bli en tajt och svårt match där nere, säger Jens Öhman inför matchen.

I Björklöven saknas precis som senast den skadade septetten Lucas Sandström, Kim Karlsson, Olof Mårs, Viktor Ekeståhl-Jonsson, Alexander Sundström och William Quist. Gustav Hjalmarsson är avstängd efter sin tackling i ryggen på Martin Helgren från matchen mot Asplöven. Jag tyckte knappt att det var en utvisning. Tre matchers avstängning sa disciplinnämnden efter att domaren Johan Häll anmält händelsen.

Modolånen Timashov och Öhman har match i Modo och spelar inte med Björklöven denna match.

– Vi fick tyvärr inte behålla lånen från Modo men vi kan ändå ställa upp med ett starkt lag. Vi jobbar hela tiden för att ta oss tillbaka till det vi vet att vi kan.

Sedan reser heller inte Per Hållberg med på grund av sin magsjuka.

– Vi vågar inte chansa med att ta med Per Hållberg även om han är klart bättre. En magsjuka i truppen är inget vi behöver just nu, säger Jens Öhman.

3 kommentarer

  1. bror

    Att det skulle bli vinst nu vore en bragd av löven. Kräftgången fortsätter tyvärr! När vi får igång hela laget så fixar vi kvalet i vår med ett komplett lag..där sopar vi banan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.