Avgå alla…. eller hur var det?

Det jobbiga i den här situationen är att  Björklöven faktiskt har sex forwards skadade, Per Hållberg sjuk, Oscar Molin numera också skadad (tummen), Gustav Hjalmarsson avstängd, Danne Wälitalo sjuk och till och med Jimmy Blixt sjuk.

Det där gör att hur jag än kapar hit och dit och skanderar avgå hit och dit kan man säga som Jens gjorde under presskonferensen.

– Vi måste ju få tillbaka spelare.

Det har varit en enda lång följetong det här med skadorna och den slår hål på Lövens säsongen, men även på chanserna att bedöma Löven fullständigt.

Normalt kan man säga: Okej det här var dåligt, avgå!

Nu faller det alltid tillbaka på att:

Med de förutsättningarna Löven har och med nuvarande form, självförtroende och situation är Löven inte bättre än så här.

Men för att släppa det.

Om jag fick bestämma borde en ny röst få komma in till laget.

Nu har Löven inte så mycket pengar, men varför inte lyfta bort Blixt från ass-tränarrollen och istället plocka in någon i en ”mentorroll”. Typ en Peter Andersson (nu är han i Lugano) eller en John Slettvoll, Patrik Sundström. Ja någon som kan komma in som en extra person och komma med lite nya tankar och idéer.

För det man ska ha klart för sig är att Björklöven behöver börja ta poäng nu om det inte ska bli kval. Inte när det kommit tillbaka spelare utan nu. Om allt vill sig rätt kanske Löven är ur det här skadeeländet till stor del om fem-sex matcher. Om det här fortsätter kan det då vara 12-15 poäng upp till strecket med 8-10 matcher kvar. Som ni hör. Det måste hända något nu.

Spelarna har en svår situation. Jag intervjuade Emil Wrenman, Marcus Lundberg och Niklas Johansson efter matchen och det gemensamma svaret var typ:

”Det här känns skit, det har satt sig i huvudet på oss, vi vet inte vad vi ska göra för att komma ur det, men vi ska jobba på. Vad kan vi göra annars.”

Jag förstår dom. Det måste vara frustrerande att kännas sig så dålig när man vet att man kan så mycket bättre, men det bara inte vill sig. Marcus Lundberg sa det nog bäst.

– Det är ju så tungt just nu att man måste hitta små glädjeämnen för att inte vardagen ska bli så mörk. Man får försöka glömma hockey, se en bra film eller hämta energi utanför isen hos familj, vänner och så. Men det är svårt. Man lever ju med hockeyn hela tiden.

Insatsen i dag är inte så mycket att säga om. Allt går fel, inget fungerar fullt ut för Löven.

¤ Löven inleder matcher tamt. Dom kanske har lite energi från start, men motståndarna gör alltid första målet.

¤ Boxplay fungerar inte alls. Boxen krymper ihop och motståndarna får trots det ytor i slottet för direktskott. Fyra mål inälppta i boxplay i dag och det var på alla tänkbara sätt. Så det finns inte en brist utan flera i bp.

¤ Powerplay fungerar inte alls. Eller Löven tar in pucken i zon och så, men utan Mårs finns det ingen som tar returerna och nu när Stefan A, Jon P och Stefan Ö inte är i form längre lirkar dom inte upp motståndarna heller. I dag hade Löven knappt ett läge på sex powerplay.

¤ Passningsspelet är stundtals så slarvigt att det är jobbigt att se.

¤ Beslutsamheten i en del situationer är så tveksam att Löven bara ger bort pucken för att dom inte riktigt vet vad dom ska göra.

¤ När Löven får lägen är det ingen som har självförtroendet att bara stänka dit det. Marcus Lundbergs läge när han får en gåva av en Trojaback och blir helt fri men inte får upp pucken över isen är ett talande läge. Mats Lavanders friläge som slutar i en backhand med knapp styrfart är ett annat.

Det går att peka på att Troja hade tur i fösta perioden som fick en studs med sig till 2-0 och att sedan allt gick in för dom i början på andra, men det var så enkelt att Löven inte förtjänade något annat som dom spelade idag.

Troja är inget bra allsvenskt lag. Det är ett blekt lag. Det ska man ha med sig när man analyserar det här.

* * *

Den stora frågan är alltså. Vad händer nu?

1-6 mot tabelljumbon är värdelöst oavsett förutsättningar.

Inget lag kommer att ge någon seger till Löven. Något måste hända. Annars fortsätter det här i förlängningen hela vägen till division-1. Om det inte vänder innan en eventuell kvalserie så är ju självförtroendet inte i topp där.

Vad tror jag då kommer att hända?

Ingenting.

Ingen får sparken, ingen ny röst kommer in.

En eller ett par spelare kommer tillbaka tills på onsdag.

Annars är det bizniz av usual. Det är vad jag tror händer.

46 kommentarer

  1. Per

    Klart inget händer. I Löven kritiseras ingen och enda förklaringen till allt elände är otur. Otur att vi har skador. Otur att vi inte har större sponsorer. Otur att värvningar blir misslyckade. Otur att pucken inte riktigt vill gå in. Otur att domaren är dålig. Otur att vi har en dålig kommun som inte vill ge oss en ny arena. Otur att vi har fans som kräver ett allsvenskt mittenlag. Otur att vi har så jävla mycket otur…

    Fy fan vad jag är less på att höra ursäkter och att se vår förening misslyckas gång efter annan. Om de som är ansvarig har minsta skam i kroppen så avgår de på måndag och ger klubben möjlighet att leva vidare.

  2. John

    Det är lite fegt av dig att inte våga ställa de kritiska frågorna till Jens. Du ställer några till spelarna men vad ska de säga, de kan inte såga sin arbetsgivare och tränare…
    Det är de frågorna och mer därtill du ska ta med Jens o kanske framförallt Blixt.

    Det som kommer fram nu överallt måste ha någon verklighetsförankring.
    Flera spelare vill ha bort Blixt.
    Om han inte tonar ner sig själv, ja, hur kul blir det då?
    Och hur motiverade blir spelarna då, tex Raycroft går det rykten om att han inte vill vara kvar, vad beror sådant på?

    Skador, självförtroende, javisst, sådant påverkar, men nu är det värre än så!

  3. Erikkk

    Om inget händer nu så innebär det ju att blixt är nöjd med hur det set ut. Det är ju att stort jävla tjänstefel isåfall. Nåt måste hända, in med nya spelare, in med ny tränare bara nåt händer. Annars måste nog Jimmy funderar på om han är rätt mam för en allsvensk hockeyklubb. Vi är många som lider

  4. Jan-Erik Brännström

    Det är faktiskt underhållande att läsa och höra kommentarerna från våra ledare efter matcherna.
    ”Egentligen gjorde vi det mesta rätt men puckarna gick inte vår väg, vi är på rätt spår, segrarna kommer men just idag blev Jimmy Blixt sjuk och då gick det åt h-vete. Jag visste inte att han var så viktig för Löven.
    Sanningen är enkel. Vi har för svag trupp. Lövens högsta ledning saknar ishockeykunnande och har förlitat sig för mycket på Jimmy Blixt. Hans bristfälliga rutin i lagbyggande och tron på äldre spelare har gett oss en skadebenägen trupp helt utan framtid. Titta på Asplöven och Timrå. Unga lovande trupper jämfört med vår ålderstigna. Seriens äldsta. Jag tror att vi redan nu måste bygga för kvalspel för jag tror trots allt att vi kan klara av den uppgiften att kvala oss kvar.

  5. Stefan " Kil "

    Det som gäller är att få alla spelare friska till kvalserien och att ställa in sig mentalt på det redan nu och planera för det. Finns ingen chans att nått annat kommer ske. Om alla är friska då och vi är beredda på det så är vi bättre än alla lag i div 1. Nu jävlar stöder vi laget, finns fan inget annat. Kom igen nu alla.

  6. Clabbe

    Det där med SENIOR ADVISOR lät intressant. Sundström? Sassja? Slettvoll? Några matcher – något nytt- något som bryter mönstret.

    Tror på jensa – han tog oss tillbaka!!

    Laget – ja vi vet att vi har kapacitet.

    Vi måste nog ändå mentalt ställa in oss på att vi skall vinna en ev kvalserie.

  7. patrik

    Nu är till och med jag orolig,Jag har hela tiden tänkt att dom vinner snart, men nu är det tio av elva förluster? När jag lyssnar på PK så låter det inte som att Jens har lösningen på förlust sviten. (Vi måste få tillbaka spelare), vi får inte tillbaka en Kim i den form som före skadan. Lukas var väl ingen match vinnare före han försvann. Ekestål är ung och lovande. Sundström har fått stora delar av karriären förstörd av skador och är väl inte helt otroligt att han blir skadad igen. Mårs kommer säkert att göra någon balja men är ingen frälsare. Hjalmarsson är en grov jobbare. Jag har hela tiden trott att Jens och dom andra ska vara rätt personer för att vända detta men nu är jag tveksam. Vi måste hitta ett vinnande spel till en trolig kval serie och jag vet inte om det är rätt röster i båset nu? Något radikalt måste hända, Jag gillar Jens men tror att han och laget skulle må bra av förändring i form av en ny ledare. Slutsats……det är inga super stjärnor som är skadade som kommer tillbaka och dominerar och vinner massvis med matcher åt oss. Något MÅSTE hända.VÅGA VINNA. Forza löven.

  8. KALLE

    DET ÄR DET SÄMSTA JAG HAR SETT MED STAD SOM GLASSAR FASADER SÅ BLIR UMEÅ DEN SÄMSTA IDROTS STADEN JENS ÖMAN FAR SÅ LONNGT DU KAN NER TILL SURSTRÖMINGS VÄSTERNORRLAND DU LÄMNA BJÖRKLÖVEN TRÄNNA MODO J 16 DET TVIVLAR DU KLARA ATT TRÄNNA DÅ SÅ DÅLIG TRÄNNARE HAR LÖVEN ALDRIG SETT PÅ 45ÅR SOM KLUBBEN ÄR JON LIND DU KAN TA DET SEX FINGRARNA DU ÅKA HEM TILL SKELLEFTÅ DÄR ALLA HETTER MARKLUND OCH VD ÄR DU NYTER SÅ VAKNA SER DU INTE DET EN STAD SER ATTJENS ÖMAN HÅLLER PÅ ATT SICKA BJÖRKLÖVEN TILL DIV 3 KONKUSEN ÄR ETT FATTA VAKNA STYRLSEN JAG NYTER SÅ JAG SER

  9. Ring uffe dahlen

    Skulle vara bra om du vågade ställa lite tuffa frågor nu, Gustav. Ingen annan i media lär göra det. Fråga om det du nämner i texten. Det går inte att gömma sig bakom skadorna. Spelet har fallit ihop, håglöst uppträdande, dålig kommunikation med media/fans, Bp/pp funkar inte, raycroft helt ur slag. Det är uppenbart att det måste hända nåt radikalt för att vända det här.

    • NiW

      -”Ring uffe dahlen”.. ?????
      Skämtar du? Vad har han lyckats med det sista i båset då?
      U.D är nog en av de sämre coacherna i ES på senare tid.

  10. Mangan

    Jensa är en mycket varm och fin människa men helt orutinerad som A-Lags Coach på denna nivå. Jimmy Blixt är en ung budgetlösning som inte heller har rutinen för att bygga ett Björklöven som i första hand måste inrikta sig på att få tillbaka självförtroendet inför den allsvenska kvalserien där svårspelade och självförtroendestinna gäng som Huddinge och Vita Hästen kommer bli enorma påfrestningar för Lövens i nuläget disharmoniska och skaderyngda grupp. Jag vill att John Slettvoll tillsammans med Patrik Sundström tar över detta nu. Dem får gärna slå en signal till Uffe Dahlén och varför inte Calle Johansson!?! En till målvakt som håller i AS är också ett måste. Dels för att kaxpellen Daniel Wälitalo inte håller plus att Raycroft är så slut mentalt att han bara Måste få stå tillbaka och vila sig i form igen. En bra målvakt är halva laget! Tack för ordet.

  11. Lasse

    Jag säger det igen byt ut några backar då kommer det att ordna sig. Det är väl klart att Löven inte kan vinna matcher med Hellström, Hållberg, Neva i laget. När Löven spelar som bäst kommer misstagen från dessa backar då är det svårt att vinna.

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Jag vet att du tycker det Ling. Problemet är bara att Hållberg hyllas av alla i Löven när man pratar med dom. Det är tydligen något som du och jag inte ser som han gör så bra.

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      För att J20-laget spelar i J20 Elit Norra vilket är mil från Allsvenskan i kvalitet.

      • GrönGult

        Skojig du Gustav, J-20 kan ju inte spela sämre än Björklöven gör just nu. Tack för en superb blogg. 🙂

  12. Göte

    Bra bloggat Gustav.
    För att viljan och motivationen ska komma tillbaka till laget så behövs det en ny röst. Vi är på tok för långt under isen att väljer man blunda så kommer resultaten att fortsätta därefter.
    Jens känner säkert detta men det är väl inte bara han där ansvaret ligger,tänker jag.

    Tycker dock att Jens är en person som föreningen Björklöven har nytta av.
    Hoppas vi kan resa oss för det är faktiskt inte så mycket som krävs för att vända denna trend.

  13. Daniel

    Jag har kollat på många lövenmatcher denna säsong och jag känner att det saknas konkurrens bland spelarna, det finns ingen dragkraft att ”jag måste spela bra/bättre för att hålla min plats i laget”, det gör de svårt att ge 100%, i nuläget är det mer att ”vi måste fylla upp med spelare”. ta bort 4:e linan och få spelarna att slåss för att spela. Då blir det rörigt i grytan.

  14. Sydtobba

    Just nu är det ett rent lidande att vara Löven supporter. Frågan är hur vi ska bryta frustrationen som verkar smugit in sig i laget? Att kräva allas huvuden på fat och sparka Jens Öhman är knappast någon lösning. En ny röst – en mentor till Jens på träningarna och i båset, vore kanske en åtgärd för att skapa ny energi. Det behövs en erfaren ringräv. Kanske John Slettvoll?
    Sedan är nog en del av sanningen att vi har för ålderstigna spelare och att några av de som skulle vara ledare är för trötta och dessutom dåligt motiverade. Nu står väl hoppet till att vi ska få tillbaka spelare på skadelistan, men även om de kommer åter har de långt kvar till matchtempo.
    Vi verkar inte ha någon spelarbudget, återstår lån. Går det att låna två-tre hungriga yngre lovande spelare som kämpar för plats i MoDo, Leksand eller något annat SHL-lag?
    I den kommun jag bor i nu bidrar man med 18,5 miljon till sitt SHL lag. Antar att Umeå kommun inte bidrar med något annat än felräkningspengar via kommunägda bolag? Utan ekonomi går det knappast spela hockey på en högre nivå. Hur ska ett framtida Björklöven finanseras?
    Nu får vi nog finna oss i att hamna i en kvalserie där Troja, Tingsryd och ev. Vita Hästen står för motståndet och hoppas att vi får vara skadefria och med en trupp där vinnargnistan återvänt.
    Till och börja med måste missmodet brytas, få ett fungerande boxplay och psykologiskt bryta rädslan för att göra mål.

  15. Viteriddaren

    J20 Elit må vara långt från Allsvensk kvalitét, men det är ju idag ändå även alla Björklövens A-lagspelare också, och utan utvecklande utmaningar så kan dessa unga talangfulla juniorer aldrig utvecklas! När man är så ung så kan det gå mycket fort att utvecklas, gå från J20 till Allsvensk kvalitet, ifall de ges möjligheten förstå! Dessa juniorer har hjärta för klubben medan inlånade överbetalda föredetta bänknötare och ratade spelare inte förmår ge allt för klubben, särskilt ifall tränarna/ledarna i båset o omklädningsrumet saknar förmåga att entusiasmera dem trots tidigare motgångar!
    Spelarna är uppenbart för dåligt tränade eftersom det är delvis på grund av denna otilräckliga träning som de nu inte orkar hålla spelkvalitén, eller psyket, uppe en hel säsong, och det är otilräcklig försäsongsträning som lett till att de inte klarat undvika situationer som lett til benbrott o hjärnskakning…!
    Björklöven kommer inte klara av att stanna kvar ifall de tvingas kvalspela!

  16. Sjöbba

    Bra analys igen Gustav!

    Löven är ju just nu det lättaste laget att slå i den här serien.
    Förluster, som den mot Asplöven, går att acceptera; men dessa upprepade förnedringar är svårare att hantera.

    Jens Ö verkar vara vettig på alla vis. Han kan ju inte säga upp sig PK’n direkt, men alla andra klubbar hade vidtagit åtgärder i det här läget. Sådana är villkoren på den här nivån.

    Problemet med läget är väl att man både måste förstå och inse vad som är fel för attt kunna göra något åt det och samtidigt skapa någon sorts självförtroende. Att blunda för problem och på så sätt skrapa ihop några skärvor av självförtroende är nog ingen bra taktik.

    En ny röst och kanske ett vettigt lån är det enda rimliga om man ser det lite utifrån och in. Men som du skriver så händer det nog inget. Det i sig är ett oerhört svaghetstecken, lika skrämmande som det just nu skrala spelet.

  17. Enskedelövare

    Det är aldrig kul att förlora mycket och det tär på spelarna.
    I dagsläget så finns det ingen energi att ta en motgång under match.
    Får motståndarna in 1-2 puckar från start så är det kört verkar det som.
    När det gäller målvakterna så ser Raycroft uppgiven ut och behöver vända på detta.
    En lösning vore väl att ta in Tegs målvakt Jimmy Lundberg och låta Raycroft stå någon match i Teg för att få in lite vinnarmentalitet och få lite lättare puckar emot sig.
    Wälitalo är hetare mentalt men håller inte i Allsvenskan tyvärr tycker jag.

    För att få fart på laget finns inget annat än att få in en ny röst på ledarsidan,antingen som assisterande eller som ny huvudtränare.
    Man måste få spelarna att tro att vi kan vända detta,just nu tror dom inte på det.
    Redan på värmningen mot Djurgården på hovet som jag var på plats på såg man att spelrana verkade slagna på förhand..

  18. Kent

    Något måste hända en sportchef i båset är aldrig bra. När skall då tränarna få bestämma. När chefen står i samma bås. Det jan- erik Brännström skriver stämmer exakt.

  19. köpinglövet

    Tycker att löven skulle plocka in hårde Hardy i båset som har huvudansvaret och låta Jensa vara assisterande

  20. köpinglövet

    Du Gustaf framför detta förslag till ledningen
    Tvinga alla löven spelare att bära Saik:s matströja en hel dag som en skam för laget så ska du få se att förlustsviten bryts, man kommer att strida som djur för att slippa förnedringen att bära Saik: tröjor efter en dålig match

  21. Andreas Larsson

    Spännande att läsa bloggen men mest intressant är det att läsa kommentarerna från alla som kan så mycket mer än ledningen och spelarna. Förstår att många vill att Jens och Blixt ska kliva åt sidan så att en ny röst kommer och kanske väcker spelarna. Klart att det kan ge en effekt som Löven behöver men jag tycker det skickar fel signaler. Vissa skriver att det är en gammal trupp och att Löven borde kolla på andra lag som satsar på yngre förmågor. Jag personligen tycker att Jens, Blixt och Åkerblom har tänkt helt rätt inför denna säsong. Det ENDA det handlar om i år är att klara sig kvar så att man börjar få stabilitet i allsvenskan. Därefter kan man börja satsa på yngre förmågor.
    Öhman och Blixt ska vara kvar genom hela säsongen även om det blir kval, de hade en uppgift denna säsong och det var att bygga ett lag som höll sig kvar och de kan fortfarande lösa den uppgiften. Efter säsongen kan man börja göra förändringar. Detta är dock bara mina åsikter och tankar. Hoppas och tror att Löven håller sig kvar oavsett om det blir kval!
    En sak tycker jag dock ledningen borde överväga … sätt prislappen på biljetterna på 30-50kr så att möjligheten till att spela för fulla läktare finns igen. Tror ingen är villig att betala dagens priser då spelet är som det är oavsett hur mycket supporter du än är. Spelarna behöver stödet från läktaren, precis som det var i kvalet förra säsongen. KÄMPA

    • MiaMariaFR

      Mycket bra sagt Andreas Larsson! Precis så, dock hålöer jag inte med dig om biljettpriserna – står man upp för laget så kan man gå i synnerhet när det rätt ofta är familje erbjudanden, vinstbiljetter osv och på Fredag 24/1 mot KHK så är det t o m gratis! Med det sagt så hoppas jag få se en fullsatt sjungande gungande grön/gul hall med massor av matchtröjor, halsdukar, kepsar ja allt va grön/gult ni kan gräva fram och komma till ladan och stötta med själ & hjärta och visa killarna att vi är värda att spela för.

      Och Jens&Jimmy: lyssna för guds skull inte på gnällisarna – ni kan det här och onsdag 22/1 vänder det upp igen! Följ hjärtat och spela som ni kan – då är ni magiska!
      #förevigtföralltid #ivått&torrt

  22. Ronny

    FRÅN NÅGON ANNAN KILLE…..

    Björklöven är laget med sämst form i hela HockeyAllsvenskan.
    Man har glidit så långt ner som till nästsista plats i tabellen. Och det har under de senaste veckorna varit skapligt kritiska röster bland de som följer Löven intensivt.

    Frågan är inte OM något kommer att ske, utan VAD som kommer att ske?
    Ryker tränarna?
    Eller ryker rentav sportchefen? Eller plockar styrelsen bara ut sportchef Jimmy Blixt från båset. Det är väl någonstans där som den största kritiken legat.

    Nu möter man Rögle borta i veckan. Men efter storförluster borta mot Djurgården och Troja på bortaplan, kombinerat med en uddamålstorsk mot Asplöven hemma, så vetefasen om man klarar av ens en torsk mot Rögle borta, som annars får väl anses som en ”okej” förlust att ta. I Ängelholm förlorar de flesta lagen under en säsong. Men jag vet inte om tränarna skulle klara av det. Eller sportchefen.
    Någonstans måste man förändra.

    Totalt har hela fyra tränare lämnat i HockeyAllsvenskan sedan säsongen började.
    Strömwall i Södertälje rök först, sedan Tangnes i Rögle. Troja plockade sedan bort Gunnar Leidborg och sist var det Patric Wener som lämnade sin position som tränare i Mora. Efter överenskommelse har man dock varit tydliga med att påtala.

    Blir det en femte? Tja, Björklöven kommer behöva förändra. Trycket kommer bli alldeles för stort.

  23. Ronny

    FRÅN EN ANNAN GRABB….

    Ja, du, det blir svårt. Lövens problem är ju alla skador, hade alla varit hela och friska är jag övertygad om att de landat på säker mark i tabellen. Men så är det. Det tillhör spelets regler. Mina tippningar brukar inte bli rätt, men det är ju det som är kul också, att spekulera.

    Jonas Gustavsson
    Webbredaktör

    [email protected]

    HUR SKALL DOM SLIPPA KVALA SIG KVAR MOT DIV. 1 LAGEN TRO??

  24. Mangan

    Någon skrev att det vore en bra ide att låta Lövenspelarna bära SAIK-tröjor på träning som straff. Detta hade kanske funkat förr när rivaliteten hos spelarna faktiskt brydde sig om vilket lag de representerade. Idag handlar allt om pengar samt att man vill spela så högt upp som möjligt kombinerat med mycket speltid. Då spelar det ingen roll om det står Skellefteå Björklöven eller MoDo på tröjan. Endast vi fans är så enögt passionerade. Spelarna är legoknektar i stor utsträckning med några få undantag.

  25. week

    Fansen måste inse att även hockeyallsvenskan är proffsidrott numera. Då får man inte uppträda som man gjorde mot Rasmus Edström. Det innebar ju att man tackade nej till en fullgod SHL-back och tackade nej till ytterligare förstärkningar från SHL-ettan. Ingen norrifrån torde väl tacka ja till att förstärka Löven efter detta. Tycker att såväl Löven- som SAIK-fansen uppträdde otroligt korkat.

  26. Ronny

    Björklöven har gått dåligt sista tiden. Man har halkat ner under sista strecket och just nu måste man kvala sig kvar.
    Och inte lär schemat under denna veckan vara till någon fördel.
    Det är nästintill absurt hur det ska åka upp och ner den närmsta tiden.

    I lördags var man i Ljungby och spelade. Avstånd cirka 105 mil.
    Därefter hem till Umeå för att inte ligga ute för många nätter.
    Imorgon har man match i Ängelholm. Avstånd cirka 115 mil. Därefter vänder man hem under torsdagen.
    På fredagen ska man spela hemmamatch mot Karlskrona.
    På lördagen eller söndagen måste man sätta sig på flyget och åka till Malmö. Match söndageftermiddag. Avstånd till Malmö 125 mil.

    Visst, allting går inte att lösa som roadtrips. Men detta är de tre längsta resorna som Björklöven har.
    Och så ska man genomföra de tre resorna på åtta dagar.
    Tror knappast Malmö klagar som får den sista matchen mot Löven. När man rest 500 mil på en vecka.

    FRÅN JOHAN SVENSSON….en trevlig kille som skriver vad han tycker?!?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.