Presskonferensen från Troja

Här kommer presskonferensen från matchen mot Troja:

Noterbart att det bara är jag som ställer en enda fråga under PK:n.

Jag kanske borde varit tuffare mot Jens, men det blir nästan märkligt när det blir som en dialog bara mellan mig och Jens.

11 kommentarer

  1. Erik

    Tycker fortfarande Jens skyller på saker alldeles för mycket samt att han är för positiv. Löven lyfte sig när man låg under med 5-0 och det endast pga att Troja va nöjda å sänkte tempo å började tumma på sitt spel.

  2. Per Johansson

    Blixt måste sparkas nu. Han är ansvarig för detta skämt. Vore tjänstefel av Björklöven att låta honom sitta kvar och förstöra nästa års lag ännu mer än han redan gjort.

    Bort från mitt älskade Löven!

  3. Målis

    De tuffa frågorna kan passa bättre i en personlig intervju. Att angripa en som redan ligger ger inget. Det behövs distans och framförallt konstruktivt arbete. Kommer inte spelarna tillbaka måste vi värva. Det måste finnas pengar till detta.

  4. Stocke

    Och Jens fortsätter skylla på skador. Säger att vi måste göra det och ändra på det men det har sagts efter varje PK. Problemet fortsätter vara att spelarna inte gör det man tydligen vet att man måste ändra på vilket tyder på att budskapet inte går fram. Nej, ny röst behövs uppenbarligen. Och vad har hänt med Raycroft? Från vägg till oinspirerat såll. Helt klart är problemet helt och hållet mentalt.

  5. MiaMariaFR

    Återigen till er negativa som skriker om avgångar och sparkar till höger och vänster: Laget går runt på 3 kedjor, några med magsjuka och 7 (!!!!!!!!!!!! Forwards borta) – va i h-vete begär ni?Killarna är människor,inte robotar!

    Ang en ny röst i båset så fungerar det ENDAST för att alla då TROR att det skal bli bättre och det är TRON som skapar förändringen – inte den nya rösten!

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Hej Mia!
      Du har rätt i att en ny röst endast fungerar på grund av tron, men frågan är om inte vissa spelare förlorat tron. Det låter allafall så när jag pratar med Marcus och Nicke efter matchen. Då kanske en ny röst kan vara en ide. Kanske att plocka in idrottspsykologen John Jansson som körde med JVM-laget som tog guld. Vad vet jag, men något sådant kanske kan vara en ide. Att göra inget och bara köra vidare har ju provats ett tag nu.

    • Viltor

      Självklart är inte killarna några robotar..men har svårt att se Ishockeyförbundet ha överseende med alla skador då säsongens poäng skall summeras. Det är inte synd om oss med alla dessa skador, något måste hända och det snarast.. Svårt att se laget klara av en kvalserie som det ser ut nu.

      Bra frågor idag Gustav!

    • Tobias

      Jag förstår faktiskt inte hur du kan vara så naiv och köpa allt skitsnack om våra skadeproblem. Även du måste ju förstå att det inte fungerar som det ser ut just nu. Vi ger upp innan matchen ens har börjat, Raycroft har bestämt sig för att vara ett såll, spelarna ser totalt obrydda ut. Det finns inte en jävel som tar ansvar och säger att det här är åt helvete, och därefter visar för oss som faktiskt bryr oss att det här inte att acceptabelt. Som Gustav påpekar så har det låtit såhr efter varje PK nu, och vi har kört på likadant. Någonting måste ske. Det här handlar om klubbens framtid som elitförening, åker vi ner i ettan så är vi dead and gone…att fortsätta skylla på skador är helt enkelt inte hållbart, någon måste kliva fram och ta ansvar för vad som sker just nu, det är fan inte acceptabelt att ha 6-30 i målskillnad på de senaste 6 matcherna.

    • Erikkk

      Du kan skylla på va du vill men nåt måste hända så är det!! Laget vill ju inte ens stå på isen, ser du inte det??? Vakna nu för f-n!!!

  6. Glenn Boll

    Om Jens anser att vi måste få tillbaka folk, folk som är långtidsskadade så måste vi för helvete förstärka laget med spelare som gör skillnad. INTE ett av våra lån, hyror mm. är spelare som klarar av att leda laget på ett produktivt sätt, PUNKT!
    Du kan aldrig få en begränsad spelare att överprestera över en lång tid, alla kan flaxa till en match här och där.

    Försvinner tongivande spelare på långa skador så måste dom ersättas likvärdigt, annars hade du inte behövt värva in just den spelaren och litat på valfri 3e/4e kedjespelare ur det befintliga laget som tog oss upp…

  7. Gustav

    Tyvär känns det som att björklöven inte fått visa vad dom går för den här säsongen pga skadorna. Framförallt eftersom skadorna hamnat på spelare som kan leverera på den här nivån (sundström, karlsson, sandström, tidigare andersson) och inte på utfyllnadsspelarna. Plus att en del spelare underpresterat grovt.

    Jag vet inte om andra ser det jag ser men vid dom insläppta målen tittas det otroligt mycket på pucken och försvaret står för stilla. Man skulle behöva få laget att våga spela.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.