Sant eller inte sant?

Jaha. Inte en lugn stund.

Det blev naturligtvis ett jävla liv efter artikeln om William Nylander.

Agentfirman Mica Sports har jagat mig sedan i natt och som många sett lagt ut en dementi hos bloggen dragskott.

Dom menar att Jimmy Bilxt aldrig fått frågan om Nylander och därmed är det en lögn det jag skriver.

Det är dock Modo som har William under kontrakt och om Modo är intresserade att låna ut William kan dom prata med vilken klubb dom vill. Sen om det blir en konkret fråga eller en deal eller inte det är en annan sak.

Hur som helst. Med tanke på vem min källa är (som jag enligt lag inte får avslöja) så såg jag inte det här som något vanligt rykte i går kväll utan som en uppgift som bara måste kontrolleras.

Detta kom från min källa:

”Björklöven hade chansen att få William Nylander under säsongen, men valde bort honom då han ansågs för dålig defensivt!

Så vem kontrollerar man med?

I går 21.58 pratade jag med Blix i 1 minut och 4 sekunder.

Ni ska få intervjun ordagrant.

Hej Jimmy! 

Jag har en snabb fråga till dig. Jag har fått uppgifter om att William Nylander varit aktuell för Björklöven, men att ni valde bort honom då han var för dålig defensivt. Stämmer det?

– Det stämmer inte riktigt.

Okej, men har han varit aktuell för Löven alls?

– Det var under säsongen när det gick som bäst. Det var många turer fram och tillbaka med många spelare, men han kom aldrig till oss.

Vad tycker du om Nylander som spelare. Skulle du vilje se honom i Löven nu eller i framtiden?

– Ja. William är en bra spelare som haft en bra utveckling under säsongen.

Okej! Grattis till segern i dag.

Tack!

* * *

Om det nu inte låg ett ord i den information jag hade så blev det en väldigt olycklig intervju med Jimmy. Då borde nog svaret varit nej, det ligger absolut inget i det eller nej det är inte sant.

Nu är det upp till er läsare att avgöra om jag är en lögnare som hittar på saker eller inte.

Det enda jag vet är informationen jag fått av min källa samt det Jimmy säger i intervjun ovan.

Jag står för det jag skrivit.

17 kommentarer

  1. Chris

    Troligt att Nylander inte skulle få samma utvecklig och förtroende i och med att vi inte coachat juniorerna i linorna denna säsong. Du klev på en öm tå, efter så många ifråga satta beslut tagna av ledningen Det är nog inte så att man kommer få reda på sanningen hur man resonerade.

    Bra jobbat, du ställde frågan som många undrat…

    LÖVEN REGERAR!

  2. Mangan

    Fyfan vad pinsam Jimmy Blixt är! Karln använder sig av ryggdunkare på en agentfirma för att rädda sitt eget skinn och plantera en dementi på en annan blogg! Snacka om att vara helt oförmögen att ta kritik! Jävligt bra av dig Gustav att fortsätta gräva upp Blixtens misstag så här! Lille talanglöse Jimmy (som aldrig i helvete kommer få någon anställning i Lechtalers Frölunda dit Jimmy vill) framstår bara mer och mer som den sämsta ledaren i Björklövens historia. Bedros har hittat sin överman i idioti! Grattis Jimmy!!! 🙂

  3. Mats

    Tror absolut på dina ord! Tror jag att jag har alla Lövenfans med mig när jag säger så!
    Sen varför Blixt mfl väljer att mörka, det får stå för dom.
    Helt klart skulle, när man sitter så här med facit i hand, Nylander vara ett enormt tillskott i Löventruppen. Men, det kanske kommer att ske nu…vad vet man.

  4. Thomas

    Blixt ger ju inget klart svar direkt. Man kan väl tolka det lite hursom. Skulle William ha velat spela med Löven då? Gissar att han hellre spelar med SSK.

  5. Proposition Joe

    Surt med Nylander. Om Öhman, Karlsson, Boström kommer tillbaks så klarar vi oss på forwardsidan. Det känns som att allt krut borde läggas på backsidan då det gäller nyförvärv.

    Andersson i en klass för sig. Wargh, Molin, Lundström kanske kan fungera. Neva, Hållberg, Hellström, Johansson håller inte alls. Dåliga med puck och blir allt som oftast ”slagna” av sin motspelare i egen zon.
    Att sen Hållberg, Johansson, Neva får så mycket istid i PP är ett svaghetstecken. Kan ingen forward spela från blå?

    Värva!!

  6. Lars H

    När vi (eventuellt) skulle ha fått låna nylander hade han väl ingen vidare statistik från Rögle vad jag förstår. Sedan finns en aspekt som tydligen är bortglömd nu ( PENGAR PENGAR) Nylander är inte gratis att låna misstänker jag. Sedan lånade vi Victor Öhman när vi började sakna forwards och han är nog helt gratis!
    Dessutom var det backar som vi behövde först och främst i det läget.

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Helt rätt Lars. Det finns alltid många aspekter att ta hänsyn till, men det är svårt att komma ifrån att William är en unik talang.

      • MO

        Du får det att framstå som att löven medvetet tackat nej till en Peter Forsberg i sina storhetsdagar. Oärlig journalistik i självförhärligande syfte, enligt mig.

        • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

          Det återstår väl att se, men om vi ska tro de scouter jag träffat ute på arenorna är det en ny Kristian Husselius allafall.

  7. Leffe P

    Så en som personligen vill ha bort Jimmie B eller en som inte bryr sig, vem tror man på. Näe du, dina kort spelade du för länge sedan. Mer på fötterna tack, tcim-fasonerna passar ej på en blogg.

    • capleton

      Är det möjligtvis Åkerblom som skriver under ny synonym, eller Blixt kanske?

      Nä, tycker det är bra Gustav att du fortsätter gräva, helt sjukt vad tyst det är från Lövenhåll, inte konstigt att det uppstår alla möjliga rykten då.

  8. OLOa

    Du liknar ju mer och mer Westman under VFtiden då han grinade för han inte fick nyheter av Löven som han ville. Är det någon som är pinsam är det du gustav och dina forumtroll

    Nej Mats. Låmgt ifrån ”alla lövenfans” tycker som du

    Jag håller med Leffe P

    • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

      Hej Marcus! (för det är så du heter även om du byter namn här hela tiden)
      Niklas Westman var en mycket duktig journalist innan han bytte bana så jag får ta det som en komplimang.

  9. Pingback: Nylander-”ryktet” | Löven4Ever

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.