Johansson kvar, Nilsen borta

Jonatan Johansson som tränat med Björklöven två veckor har fått klart för fortsatt tryoutspel med Björklöven augusti ut.

– Jonatan bidrar med både offensiva och defensiva egenskaper. Nu har det varit mycket puck, klubba under de två första veckorna, men vi fick också se Jonatan i spelsituation där han visade att han är teknisk, men också kan bidra med tyngd. Han har dock varit skadad så precis som med Alexander Sundström vill vi se att han håller innan vi tar ett beslut så han kör på med oss tills vidare och sen tar vi ett beslut i månadsskiftet, säger sportchef Fredrik Grönberg.

När det gäller backen Jonatan Nielsen har han fått lämna Björklöven.

– Nielse är en mobil back som visat upp kreativa egenskaper, men han saknar matchvana och behöver istid. Han spelade sparsamt i fjol och behöver komma till en klubb som ger honom istid och vi känner inte att han skulle få det här nu. Vi kommer att ha en fortsatt dialog med honom, men hans tryouttid med oss är över, säger Grönberg.

Gällande backar där Björklöven nu har sju stycken tänker Grönberg så här:

– Jag har ett uppslag som jag jobbar på, men Erik (Lindahl) har gjort det bra med oss och det ska bli intressant att se de regionala spelare som finns på närmare håll. Vi kör på med sju backar och jobbar på en till tills vidare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.