Wargh röntgad och klar

Backen Tommy Wargh fick ju kliva av matchen mot Asplöven efter någon slags sträckning i magtrakten. I eftermiddag har han röntgats och han ska få svar på röntgen i morgon.

Han spelar hur som helst inte i morgondagens returmöte med Haparandalaget och själv säger Modoprodukten Wargh följande om sin skada:

– Jag ser det inte som någon allvarligt. Det är någon mindre sträckning men det sitter så att det stramar vad jag än gör. Det är en utsatt position på kroppen och svårt att vila det, säger Wargh.

Hur uppkom skadan?

– Det var box play, jag skulle runt kassen och skalade buren. Det var ingen kroppskontakt, jag måste ha vridit till överdelen på något sätt och någonting gick fel. Jag ville gärna fortsätta matchen men med facit i hand hoppas jag att det var rätt beslut att inte göra det.

Vad säger du om nya tränarna och känslan inför säsongen?

– Jag är väldigt positiv. Vi har ett jävla go i laget och det märks en avsevärd skillnad i tempo på träningarna och även i goet i laget jämfört med i fjol. Vi har bra och meriterade tränare som lyckats bra tidigare och vi vet att vi har talang, teknik och kunnande i laget. Nu ska vi bara få lite jävlar anamma och få i går lagdelarna så ska det nog kunna vara riktigt bra, säger Wargh.

ooo

Övrigt i Löven-lägret? Backbjässen Jonathan Harty spelar inte i morgon heller och när min kollega Gunnar Johnsson pratade med tränare Patric Wener tillstod Wener att han kände viss oro för Harty. Han har ont (i ospecificerad del av kroppen) men läkarna hittar ingenting på röntgen och de vet inte riktigt vad det är som är fel.

Nåväl. Karl-Johan Lundström, Linus Boström och nye norrmannen Mathias Trygg (befarad lindrig hjärnskakning) lirar inte heller mot Asplöven.

Löven lånar in Kim Sehlstedt från Teg, Fredrik Andersson från Vännäs och ska dessutom plocka upp en junior från egna led till mötet med Asplöven.

Målvakt? Johan Mattsson står i morgon.

/Tomas Ruuth

2 kommentarer

  1. Stefan

    Tillbaka till seriepremiären…förhoppningsvis ! Inte en massa långtidsskador den här säsongen också… 🙁 !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.