Rasmus Edström aktuell för Löven igen?

Rasmus Edström gjorde ju ett minst sagt uppmärksammat gästspel i Björklöven i fjol. Nu uppger välinitierade bloggaren Mr Madhawk  att Edström ska ha Björklöven som förstaval den här säsongen och att Löven ska vara riktigt intresserade av att få in honom. Skellefteå ska dock inte vilja släppa honom till Löven, enligt Mr Madhawks källor.

Edström (vars bror Oskar är sportchef i Tegs SK numera) har kontrakt ett år till med Skellefteå AIK men han verkar inte vara prio ett för klubben, snarare sitter han med halva benet i frysboxen redan innan säsongen. Backsidan är stark där och Edström var inte med på klubbens CHL-tripp den gångna helgen. Förra säsongen fick han bara 23 SHL-matcher och blev på sluttampen utlånad till Piteå.

Så, vad säger ni läsare? Skulle Rasmus Edström vara ett bra nyförvärv för Björklöven?

/Tomas Ruuth

15 kommentarer

  1. Enskedelövare -73

    Edström vore en riktig förstärkning.
    Han har stor potential om han får matcher i benen.
    Är det enbart för att det är vi,ärkerivalen nr1 som är skälet för att han inte får gå till oss så är det väldigt trångsynt.
    Låt Rasmus få spela med oss och få matchning och blomstra,det tjänar alla på.
    Speciellt Edström själv.

  2. Daniel

    Ja! Ta in Rasmus! Allt förra året hade inte med han att göra utan med SAIK.

    Han skulle kunna få en stor roll i Löven. Skellefteå kan väl inte vägra honom utlåning då dom inte tänkt spela honom själv. Grisigt isåfall.

  3. Mange

    Definitivt, utan tvekan! Bra spelare och dessutom räddas han från skaik. Finns alltså såväl kvalitetsmässiga skäl som rent humanitära.

  4. Robban

    Han skulle vara ett så jävla bra nyförvärv. Tyckte han var bra förra säsongen de matcher han spelade. Som det såg ut förra året skulle han lätt peta typ Acke och Nevva som inte alls kom upp i de nivåer där dom kan spela. Dom får gärna motbevisa mig under denna säsong!

  5. Mats

    Självklart är Rasmus välkommen till Löven! En grymt bra spelande back, med enorm blick för spelet. Kanske lite tunn i kroppen, men det kompenserar han med sitt unika spelsinne!

  6. Tobias

    För mig är han välkommen alla dagar i veckan. En bra, ung och stabil back…det såg vi ifjol.
    Rivalitet hit och dit…visst… Men när det gäller en så pass duktig spelare som är från Västerbotten måste det vara bättre än en dyr utländsk spelare. I Rasmus vet vi vad vi får.
    Sen kan man vara lite färgad, men min släkt är alltid välkommen till gröngult, oavsett klubbtillhörighet!

  7. joz

    Blir glad av att han vill komma hit, med rutinerade Waltin o Wener kommer han få fortsatt bra guidning och han kommer vara en förgrundsfigur….tycker klubbarna kan lösa käbblet från förra säsongen genom att komma överens ang Edström och se framåt.
    Det vore nog bäst för alla parter.

    Det är uppenbart att Skaik fansen trycker på för att han inte ska gå till just oss.
    Ta det lugnt…sitt ner i båten, vi är inget hot.

    Än så länge.

  8. Gammelmodig

    Varför inte värva hela Skellefteå? Vi är ju alla vuxna och det är bara larvigt det här med klubbkänsla och rivalitet. Det viktiga är att alla kommer överens och man borde kunna sitta i Skellefteå Kraft Arena med en Löventröja och skratta och mysa ihop med hemmapubliken samt vice versa i T3 Arena. Sen borde väl klackarna kunna hjälpa varandra med tifo och dylikt eller t o m stå tillsammans och sjunga och peppa killarna på isen. Självklart ska vi ha Rasmus, annars kan det här sluta med att spelare slutar hoppa mellan lag och får för mycket känsla för en och samma klubb. Det är ju rivaliteten som tar bort spänningen i träningsmatcher och gör så att det publiksiffrorna dalar. Mindre äktenskapskänsla och mer alla med alla, typ Paradise Hotel-stuk! Fy F-N

  9. Kristoffer Grundström

    Jag tycker då att hanborde få chansen om han vill komma hit igen. Han var ju trots allt nära att göra succé när han provspelade sist & han sänkte ju oss med Piteå HC.

    Kan vara bra för honom att få känna att han är behövd & önskad.

  10. Läktarkultur

    Har löven det så jävla dåligt ställt att de måste låna från saik så kan de lika gärna lägga ned. Ingen heder kvar. Rätta mig om jag har fel men visst fan är det jävligt pinsamt att måsta krypa till sin värsta rival för ett lån. Vi kommer sluta som asplöven.

  11. Fundersam

    Med Edström i laget så finns det väl en möjlighet/risk att GD ställer in både premiärmarschen och stödet på H under åtminstone period 1. Blir ju toppen det! Finns det verkligen inte någon annan spelare i hela Sverige (Finland, Norge, Danmark) som är både tillgänglig för spel och som motsvarar det som Sportchefen ser hos RE?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.