Lägeskoll med Agent Granberg

Det diskuteras flitigt om nyförvärv hit, nyförvärv dit just nu. Både gällande Björklöven och andra lag. Silly Season denna sommar har varit intensiv och så även för Björklöven som skickat iväg tolv spelare, förlängt med fem, signerat sex och lånat tre. En som ständigt jobbar med att placera spelare i rätt klubb är spelaragenten Niklas Granberg från Umeå. Jag slog en pling för att höra hur läget är så här under säsongsupptakten.
Hur har sommaren varit för dig ?

– Sommaren har varit bra tack, vilket fantastiskt väder vi haft.

 

Känns årets säsong extra spännande även som agent med tanke på serieförändringarna eller är allt som vanligt?

– jag är ju väldigt emot att kvalserien plockas bort och anser att det är ett grymt stort misstag vilket kommer innebära att det blir oerhört mycket tuffare att ta steget
upp framöver från allsvenskan till elitserien, så enkelt är det. Men årets säsong blir väldigt intressant helt klart och det är en jättechans för alla allsvenska lag att ta steget upp denna säsong.

Vilka spelare tror du blir allsvenskans största succéer i år?

– Jag tror många spelare kommer ha fina säsonger och göra bra ifrån sig. Det är inget som stoppar dig från framgång på isen, det sitter bara i huvudet.
Vilka lag tycker du ser starkast ut i Allsvenskan i år?

–  Det går ju inte att komma ifrån att Malmö ser starka ut, även Västerås har ett grymt material, men det gäller att få ihop det också att det kuggar i.

Vad tror du om årets Björklöven?

– Jag tror och hoppas helt klart på en bättre säsong än fjolåret. Tycker att Fredric Åkerblom jobbat väldigt bra och skapat bra förutsättningar för det.

Har du någon spelare ledig just nu som kan bli aktuell för allsvenskan?

–  Vi har några riktigt bra spelare lediga, jag tänker kanske främst på Tyler Donati, en av tvillingarna Donati som haft stor framgång i Europa senaste åren. Evan Mcgrath och Jeremy Williams våra klienter i Västerås känner tvillingarna bra sedan många år. Vi har signat Justin Donati i Vita Hästen denna säsong och han har varit fantastiskt bra på försäsongen där nere, öst in mål och är en favorit bland fansen, hoppas att han kan hålla i det, tvillingarna är riktiga artister och väldigt skickliga med rätt förtroende. Sedan har vi några spelare till lediga men det är spelare som är i läge att byta klubb eller lämna en camp så där ligger vi lite lägre än så länge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.