Wrenman aktuell för återkomst

Jag var inte på träningen i dag, så det kommer ingen träningsrapport, men väl en rapport från träningen. Gunnar Johnsson besökte den en bit under inledningen vid 15-tiden.

Detta var värt att notera:

¤ Mats Lavander stod  över träningen, men är inte helt borträknad från spel i morgon mot Almtuna. Beslutet ska tas på matchdagen.

¤ Ingen av de sedan tidigare skadade spelarna är aktuella för spel mot Almtuna. Edström, Harty var på is idag, men i gråa tröjor, men är fortfarande en bit från spel. Kanske kan någon av dem spela på lördag. Troligast Edström.

¤ Markus Lindholm, Vännäslånet senast har fyra dagars konvalescens efter Björklövenmatchen innan han kan spela med Vännäs igen. Därför lutar det mot att han reser med Löven i morgon igen. Även Emil Wrenman hintade Mats Waltin kunde vara aktuell för spel om Lavander inte kan spela. Återstår att se om det blir så.

¤ Stefan Öhman som gjorde tre poäng senast, leder interna poängligan och har bäst plus/minus. Nu är han tillbaka i powerplay igen vilket alla så senast.

– Självklart vill jag spelar powerplay, men är du utanför så gäller det att jobba hårt och visa att du ska få spela där igen, sa Öhman ödmjuk som har är till Kollega Johnsson.

Läs mer om Öhman i morgondagens tidning och på webben.

2 kommentarer

  1. Coachen

    Kul och verkligen på tiden att Wrenman får chansen! Hoppas innerligt att han gör bra ifrån sig så han får mer speltid framöver

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.