Harty mot comeback på onsdag

Jag åkte förbi träningen i dag. Jag vara bara där i ca: 20 minuter så det blir ingen fullständig träningsrapport. Dock kan vi konstatera att…

….William Quist stod över träningen, men som en säkerhetsåtgärd sjuk.

….I övrigt så tränade alla och det var mycket detaljträning. T.ex. tekningar, backcheck och individanpassat med olika övningar för backar, centrar, forwards.

…. Lucas Sandström körde i grå tröja och är således fortfarande en bit ifrån spel, men var med på vissa övningar.

….Jonathan Harty som bildade backpar med Rasmus Edström på träningen såg verkligen tillbaka ut. Han åkte omkring och sänkte folk så att det small om det. Andre Ekdström åkte i backen rejält.

– Det är så han spelar. Det är bara kul att se. Tanken är att han ska vara tillbaka på onsdag, sa Wener om Harty.

Sen var det då det där med dubbla ispass. Riktigt så galet mitt under säsongen var det inte.

– För alla friska kör vi ett kort fyspass både måndag och tisdag samt ett ispass.  Kalle, Wargh och Lucas har kört på is medan de andra varit i gymmet för att få chansen att åka själva, sa Wener.

Alltså ingen galen hårdträning utan anpassning till de skadade.

En kommentar

  1. rob

    Låter underbart att Rasmus o Harty kör då jag är fruktansvärt nyfiken på framförallt Hartys defensiv. Ribben var ju defintivt sämre än jag trodde han skulle vara. Sen Neva är ju vad han är… Men för guds skull, säg till pojken o ta det lugnt med tacklingarna på träningarna. Vi blir ju skadade bara av en felaktig fis eller felskär. Löven4ever (skåne)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.