”Som en tysk hög på LSD”

Jag har varit på domarna en del den här säsongen, men inget liknar Mora IK:s assisterande tränare Per Johanssons påhopp på Peter Sabelström i går.

”Han var som en tysk hög på LSD på rave, bara åkte omkring och blåste i pipan” var ett av många makalösa citat.

Jag vill börja med att hälsa Erik välkommen till bloggen.

Han kommer att addera och ge bloggen ett tätare flöde,och bidra med sina spetsegenskaper inom bild, rörlig bild, pod-världen samt med sina kontakter och nyhetsnäsa.

Det är välkommet. Vi kommer att komplettera varandra bra.

Jag tänker fortsätta som jag alltid gjort bara nu tillsammans med Erik.

Så till pudelns kärna. Mora IK:s assisterande tränare Per Johanssons påhopp på Christer Sabelström i går efter Moras 5-1 seger (!) mot Oskarshamn.

Några smakprov är:

”Han var som en tysk hög på LSD på rave, bara åkte omkring och blåste i pipan”

”Han kanske skulle stannat som linjeman”

”Folk snackar om fyradomarsystem, jag tycker knappt det är värt med tredomarsystem när de kör runt som humle och dumle och gör ingenting”

”Dom pissar på oss och Oskarshamn”

”Han kan ta en paus, tänka över sin situation här i livet”

Eller kolla själva istället. Naturligtvis inte särskiljt värdigt och det skulle inte förvåna mig om Johansson får en fin böter för det här, men hur som helst stor underhållning.

3 kommentarer

  1. SkanstullsLövet

    Oj, han var inte glad han. Kommer man undan med sådana kommentarer inom hockeyn utan reprimand från förbundet? I fotboll hade man garanterat åkt upp på läktaren i några matcher som straff.

  2. Realist

    Jag förstår inte varför domarna betraktas som någon form av helig ko som inte får kritiseras. Domarstandarden har ett par gånger i år varit så låg att jag har funderat på att inte gå på matcherna, i varje fall inte när jag inför match ser vem som skall döma. Jag tror att det måste införas någon form av kontroll och straffsystem för domarna precis som det finns för spelarna.

  3. putte

    Personligen har det gått så långt att jag väljer bort matcher där antingen Lyth eller Schilken dömer. Hur man än vrider och vänder på det så blir matcherna inte sevärda när någon av dessa herrar är på isen. Senast mot Oskarshamn var det efter matchen bara domarinsatsen jag kom ihåg… Och lika jävligt åt båda håll, sila mygg och svälja kameler? Det snackas om domarstandarden i SHL, men hallå, kika på allsvenskan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.