Öhman läxade upp domaren

Märkte ni något konstigt med Björklövens 1-0 mål igår?

Domaren Daniel Winge blåste aldrig för mål, han blåste heller inte wash-out för inget mål. Det gjorde att Björklövens lagkapten tillrättavisade domaren i regelkunskap.

Enligt regelboken den här säsongen måste han göra det. Sedan kan han kolla på målet på video, men om han inte kan se säkert om pucken är inne eller inte så ska beslutet som är taget på isen stå fast.

Stefan Öhman noterade detta:

– Jag pratade med domaren ute på isen och sa till linjemannen att han inte dömde något utan bara la handen mot huvudet för att visa att han skulle ringa. Jag frågade. Vad händer om det inte går att se om pucken är inne på videon. Linjedomaren hade inget svar, säger Öhman.

Så du läxade upp domaren kan man säga?

– Haha, ja, det kan vara bra ibland.

Nu godkändes målet och ingen klagade något mer på det, men fanns det något som tydde på att målet skulle dömts bort?

Så här säger Öhman:

– Nej, inte som jag ser det och jag har bra position eftersom jag passar till Emil som skjuter, sedan ser jag att pucken ligger där lös, målvakten ligger bredvid och Felix stöter in den. Pucken lämnar aldrig målområdet, Felix är inte på målvakten när han trycker in pucken, säger Öhman.

 

4 kommentarer

  1. mb

    Fy för den lede . Orkar fan inte följa löven längre, innebär bara ångest att följa detta lag som aldrig landar i HA. Ena dagen ovanför strecket mot kval uppåt nästa mot nedre strecket, slits hela tiden mellan hopp och förtvivlan..mest förtvivlan. Kan vi inte få ordning på detta så släpp allt och landa och bli kvar i ettan så slipper jag bry mig. Ser ingen möjlighet att det ska gå bra resten av säsongen, det blir som förra säsongen. Nu skiter jag i detta! Tack för det som varit!

    • Frej

      Skönt, mycket roligare att läsa supportrars synpunkter på laget. Men lycka till i övrigt mb.
      För Evigt, För Alltid, Logotypen och alla Fans.

    • Wille mb

      En riktig björklövare följer i med och mot vind. Jag tycker inte du stämmer in så bra på detta.. Dra och kolla på Skellefteå då istället

    • Enrico

      Lite lustigt att du ger upp för att ditt lag pendlat en massa upp och ner i tabellen, när vi dessutom bara legat på plats 8 när vi haft fler spelade matcher än lag nedanför. Ta en titt på andra lags bästa och sämsta placering i tabellen, borträknat första 4 omgångarna, så tycker jag att en ranking efter jämnhet kan se ut nåt sånt här:
      MIK: 1-4
      VH: 1-6
      ASP: 1-8
      KHK: 1-8
      MIF: 1-8
      IFB: 9-14
      AIK: 9-14
      OIK: 8-13
      VIK 7-14
      TIK: 5-14
      RBK: 4-13
      BIK: 4-13
      AIS: 3-12
      SSK: 3-13

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.