Oklara besked från Waltin

Björklöven tränade idag efter hemkomsten från Norrköping, men ingen av de skadade spelarna körde för fullt och är tillbaka i morgon.. En sak är säker. Stefan Andersson är tillbaka för Björklöven. Något annat besked kunde inte Mats Waltin ge under torsdagen.

Stefan Andersson har varit hemma då han väntar tillökning i familjen, men han spelar mot Mora på fredagen om han inte måste rusa till BB.

Varken Jens Ledin eller Oscar Molin spelade med det Teg som besegrade Lejon med 6-3 på torsdagen och är således tillgängliga för Björklöven rent tekniskt, men Oscar Molin har varit skadad och inte spelat på sex matcher.

”Vi får se om vi plockar in någon fler”

Det var beskedet Mats Waltin kunde ge under torsdagen.

Klart oklart alltså i Björklövenlägret, men inga bekräftade lån, nyförvärv eller återkomster förutom Stefan Andersson då.

* * *

Sedan ironiskt nog när Björklöven går på kort manskap på backsidan så lånar Timrå Modos Albin Carlson till att börja med en match.

20-åringen som gjort 10 (2+8) poäng på 26 matcher i SHL den här säsongen gjorde en match i Björklöventröjan i fjol.

Spontant kan jag känna att Björklöven hade behövt honom just nu,

4 kommentarer

  1. tobbe

    Vi har väl inte råd att låna någon? Lät ju inte som att vi hade en hel del pengar att leka med i föra podcasten

    • SkanstullsLövet

      Nja, ett lån behöver inte vara så särskilt dyrt egentligen. Om det är en ung spelare från SHL så har de förmodligen inte speciellt hög lön och dessutom kan man nog komma överens om att Löven bara betalar en del av lönen och spelarens klubb fortsätter betala den andra delen.

  2. köpinglövet

    Konstigt att det är så tyst, man börjar undra, är löven i svår ekonomisk knipa och på väg mot konkurs. Det lät inte bra med ekonomin enligt Fredrik Åkerblom

    Verkar inte finnas pengar till varken lån eller värvningar, hoppas för guds skull att det inte är så. För det måste hända något med truppen nu, låna in Fiala plus en back.

  3. ADO

    De svar som MW leverar på Lövens sida inför matchen ger sken av att truppststusen börjat gnaga rejält. Sänder inga bra signaler alls kan jag tycka. Sedan tycker jag återigen att det är så ruggigt märkligt så många andra lag (uppenbarligen nu även sistgänget TIK) kontinuerligt lyckas att låna in/kontraktskriva spelare från andra lag. Börjar tro att det ligger ngt annat än finansiella muskler bakom den utvecklingen. Har du några tankar om det Gustav?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.