Affären blir ej av

Sporten fick sent i går in uppgifter om att Björklöven var på jakt efter Alexander Larsson, men sportchef Grönberg meddelande sent på fredagskvällen att affären inte kommer bli av.

– Vi har haft en dialog men vi kommer inte få se honom i Björklöven, meddelar sportchef Fredrik Grönberg när jag fick tag på honom, sent på fredagskvällen.

Läs mer här: (plus)

Nu talar allt för att 29-åringen hamnar i Vita Hästen.

6 kommentarer

  1. Löve

    Är det den här klassen vi siktar på… ”stjärncenter my arse” då kan vi lika gärna skippa att värva… vi behöver inte en till spelare som inte kan hitta målet det har vi nog många av.
    Tacksam att han inte ville hit! Men å andra sidan kan vi inte få hit sådant skrot… lär det bli svårt att få hit nå bättre.

    • Löve

      Ja ja kanske akulle tillföra, men tveksam har säker en stor ryggsäck och giller i huvet från ask tiden kommer inte att bli lätt att ändra i ett annat lag med dålig tränd.

  2. bror

    Det går ju inge vidare nu för lövens del är det bara att konstatera men vi är ju rätt vana med att så är ganska luttrade och tålmodiga som man ser på publiksiffran ochså. Konstigt det där med ekonomin då vi ändå har mer inkomster via publikintäkter än vad många andra lag har i a.s hur går den ekvationen ihop undrar man att det är lite dåligt ekonomiskt som grönberg sa? Nu får det bli lite medvind det är dags för det.

  3. The Legend

    Gustaf, kan du inte göra en intervju med FG där han inte får komma med floskler typ ”vi är trygga” ”vi är bekväma med” osv. Ställ lite kritiska frågor. Hur tänkte han när han placerade Nevva och Boström i frysboxen. Varför släppte han Ribben då vi hade backbrist. Vad ska han göra med Harty? Det finns massor av frågeställningar. Eller tillåts ni inte ställa vilka frågor som helst?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.