Tre Kronor till Umeå

Tre Kronor tar sig an Tjeckien i två VM-förberedande hemmalandskamper. Landskamperna ingår i turneringen Euro Hockey Tour och en av matcherna kommer alltså spela i Björklövens och Tegs hemmaborg, T3 Center.

Det var bra många år sedan hockey-Umeå fick se tro kronor på nära håll, men fredagen den 17 april 2015 kl 19:00 händer det igen.

– Vi ser fram emot mötet Sverige-Tjeckien i Umeå. Jag talade med Tjeckien Ishockeyförbunds generalsekreterare Martin Urban och han försäkrade att de kommer med det absolut bästa laget. Kom ihåg, det är bara två veckor före VM startar på hemmaplan. konstaterade Martin Urban. Om inte New Jersey Devils går vidare till slutspel kommer Umeåpubliken att få se den mest framgångsrike spelaren i alla kategorier uppträda i Umeå, Jaromir Jagr. Jaromir Jagr ställer alltid upp för landslaget. Spelaren, legenden, som gjort över 1 688 poäng i NHL. Det kommer att bli en syn över det vanliga. Vi hoppas på storpublik. Umeå är en hockeystad. Därför räknar vi med i det närmaste med slutsålt. Under dagen kommer det att anordnas ett hockeyseminarium med flera legender inbjudna säger Johan Björk, i ett pressmeddelande.

Etiketter:

4 kommentarer

    • Erik Åström (inläggsförfattare)

      Biljetterna till landskampen kommer att säljas via bjorkloven.ebiljett.nu samt Biljettcentrum och ICA Supermarket Teg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.