Löven upp en division även i omsättning

Almi har släppt toppen av tillväxtligan – på sjätte plats hittar vi Björklöven. Ni kan läsa hela artikeln här.

– Självklart känns det glädjande och ett bra kvitto på att vårt jobb lönar sig, säger vd Fredric Åkerblom när jag får tag på honom.

Detta är första gången en idrottsklubb kommer med på listan och det är verkligen en fjäder i hatten för Björklöven. En ökad omsättning på nästan 110 procent är inte illa pinkat.

 

2 kommentarer

  1. KALLE

    Nu får det var nog har så mycket lön som löven spelarna och inte spelar som ett hockey lag håller på med spel på vissa spelar och som ett lag jag har som det kallas i sporten värden i är det ett lag spel och inte en en mans presasjon

  2. capleton

    Nu får ni väl fan ge er, detta är ju en blog, att starta nya ämnen som inte avhandlas i mer än 2 meningar för att sen ge en länk till en VK-Plus artikeln, vad fan har det för mening? Helt värdelöst, tycker ni får ta och skärpa till er, ni får gärna länka till Plus-artiklar men att göra en ”fiske”-post för att locka till sig nya läsare att ta chansen att skaffa ett Plus-abbonnemang där tror jag ni gör ett stort fel.

    Fortsätt blogga om Löven och gör det ni är bra på, nog kan ni länka till Plus-artiklarna med, men att bara göra en ny post för att länka till en plusartikeln det ser bara för billigt ut, ser ut som att ni är mätta, eller less på att skriva om Löven bara, vad vet jag.

    Eller är det en order från ”högre ort” att ni måste försöka värva si och så många läsare varje vecka genom att fiska kunder på detta lite småäckliga sätt?

    /cpltn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.