Julklappar till Lövenspelarna

Det lackar mot jul. I morgon kommer tomten. Det här skulle bloggens något elake tomte Gustav vilja ge spelarna och ledarna i julklapp.

Vill ni veta vad Björklövenspelarna själva önskar sig i julklapp har kollega Ruuth klippt ihop en härlig video som jag tycker att ni ska kika på.

Vad skulle jag då vilja ge till spelarna och ledarna i Björklöven?

¤ Mats Lavander får en sedelräknare så att han kan hålla reda på luntarna han får från Björklöven.

¤ Sportchef Fredrik Grönberg får en morot så att han har något att locka nya spelare med då pengarna verkar vara slut i skattkistan.

¤ Kevin Lindskoug får en t-shirt med en stor etta på. Både för att han varit nummer ett i Björklöven den här säsongen, men också för att visa att han borde vara förstemålvakt.

¤ William Quist får en flaska med hostmedicin och en ett par kryckor. Har han inte varit skadad har det varit astma eller magsjuka. Alltid har det varit något.

¤ Stefan Andersson får ett babygym. Med ett redan litet barn och nu ett tvillingpar hemma finns det underlag för att skapa nya storbackar.

¤ Linus Boström får en sittplats i T3 Center. Han ser inte ut att spela hockey i Björklöven eller någon annanstans på ett tag så då kan han ju lika gärna kika på matcherna.

¤ Emil Wrenman får en motionscykel. Om det stämmer som ryktena säger att det var hans fys-värden som hade försämrats under sommaren och det tog honom ur truppen. Då kan han behöva träna lite hemma.

¤ Jon Palmebjörk får en ny hjälm. Helt klart och tydligt räckte inte den gamla för att skydda Björklövenfansens kelgris.

¤ Björklövens läkare Marcus Bohlin och David Hellsten får en semesterresa till efter att säsongen är över. De hinner ju inte slappna av en sekund under säsongen.

¤ Nicklas Johansson får en telefon med facetime-funktion (om han inte redan hade det) nu när sambon Emma Berglund flyttar till skåne för att sparka boll.

¤ Björklövens VD Fredric Åkerblom får en t-shirt från Green Devils med texten ”B.F.F (Best Friends Forever)”.

¤ Stefan Öhman får ett långtidskontrakt. Stefan är så bra att bloggen misstänker att han börjat åldras bakåt och fyller då 37 nästa år igen och bör hålla ett bra tag till.

¤ Lucas Sandström får ett par boxningshandskar. Han har visat upp talanger när det kommer till att veva med nävarna. Kunde kanske vara en alternativ idrottsbana.

* * *

Lövenbloggen vill samtidigt passa på att önska alla läsare en riktigt god jul!

3 kommentarer

  1. Jan-Erik Brännström

    Hej Gustav
    Vi har ju haft, i varje fall i mitt tycke, ett antal trevliga diskussionsämnen där vi inte varit helt ense. Nu lägger jag mig i alla fall platt på rygg. Ditt val av klappmottagare och inte minst klappval gör mig störtförtjust och jag kastar in handduken direkt. I varje fall för detta år.
    Trevlig helg.
    Hälsningar JEB

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.