Boström klar för Västervik

Linus Boström och Patrik Nevalianen fick som bekant lämna Björklöven mitt under brinnande säsong. För en tid sedan blev det klart att Nevva hamnade i Karlskrona. Nu har Boström även hittat en ny klubb – det blir hockeyettanklubben Västervik som kommer ta del av 26-åringens tjänster.

Följande skriver Västervik på deras hemsida:

Som nog många redan sett så har VIK gjort klart med en ny forward från Allsvenska Björklöven.
Att det inte blivit offentligt förrän nu beror på att det inte var helt klart förrän nu i eftermiddag och då alla påskrifter blev påskrivna.

Han heter Linus Boström och är född 1988. Han är en stor och rivig forward som flera lag har varit på jakt efter. Bla ville Vimmerby och Tingsryd ha hans påskrift. Han började säsongen i Björklöven innan de gick skilda vägar. Linus spelade 21 matcher och gjorde 1 mål. Han var med i laget när Björklöven gick upp i Allsvenskan 2012/13.

Tomas Lind är mycket nöjd med värvningen av Linus Boström. – En powerforward som vi kommer få mycket nytta av framöver, säger Tomas.
Att han valde VIK beror bla på att barndomsvännen Daniel Wälitalo redan spelar här men också att VIK verkar ha något spännande på gång.

Linus kommer kommer till Västervik på lördag och kommer förmodligen att spela i bortamatchen mot Skövde den 4/1.

 

Etiketter: ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.