Leken som gick fel

Rasmus Edström saknas som bekant under gårdagens match. Anledningen till det var en lek som gick snett dagen innan.

Det var efter träningen dagen innan AIK-matchen som Rasmus Edström och Johan Mattsson skulle skojboxas med ett par boxhandskar. Men leken gick snett när Mattssons jabb träffade olyckligt på Edström näsa, som svällde upp. Därav missade Glommerträsk-sonen gårdagens match. Det ska dock inte vara större fara med honom och Löven tror och hoppas att han skall vara tillbaka mot Timrå.

– Näsan är väldigt uppsvullen och nu väntar vi på att svullnaden ska gå ner, säger Mats Waltin, som hoppas på att få tillbaka de flesta inom kort:

– Både Nyberg och Palmebjörk är nog också de snart tillbaka. Hållberg tror jag är borta lite längre. Palmebjörk ska följa hjärntrappan med träning varannan dag till den 5/1. Därefter är det tänkt att han ska ingå i normal träning, vilket känns väldigt roligt.

 

 

10 kommentarer

 1. Johan

  Satans idioti, vad är det för j-vla tränare Löven har som kommer på att det ska boxas i samband med träning?! Ge den eller dom som beodrade detta sparken omedelbart.

 2. fredrik

  löven är inte ett lag jag håller på, kanske aldrig gjort! Men respekt för laget och sporten det har jag. De enda som behöver en uppryckning torde vara lövens supportar som enbart verkar vara med vid framgångar, i Övrigt bara gnäll. Supportar behovs som mest när det går som tyngst! Kul att de kör lite variation och lek ibland! Kanske något som leder till segrar i framtiden?! Vad vet jag med en sketen näsa läker! Tror faktiskt att löven håller sin målsättning och håller sig kvar i allsvenskan även i år! Löven och teg gör faktiskt sitt bästa för hockeyn i Umeås framtid. Supportar som pissar på sitt lag är värre än vilken förlust som helst! Dagens morgonpiss går alla bittra ”supportrar”

  • Hempel

   Håller med om att det är fruktansvärt mycket gnäll och rena påhopp på spelarna och tränarna. Visst bör man få uttrycka sina känslor med tanke på att man mår fruktansvärt dåligt fysiskt och psykiskt när löven förlorar. Men ibland går det över styr. Med lövens budget så gör föreningen med personerna i olika ledande positioner ett fantastiskt jobb. Med tanke på hur vårat fina emblem misshandlats i många år så känns det som om vi är på rätt väg och det stavas långsiktighet. Jag tycker vi ska vara stolta över ledningen med sportchef och årets i mina ögon starka ledarstab. Vi kan vinna 8 av 10 de närmaste matcherna och ligga topp 6-8 och helt plötsligt är vi världsmästare vilket vi inte är. Ledarfolket jobbar långsiktigt vilket inte en del fattar. Det kommer ta tid och då behöver löven stöd i alla former för att ta nästa steg. Tänk om viktiga personer kliver av och man får börja om igen. Och igen. Och igen. Och igen. Långsiktighet och tålamod så är vi snart där. Intressant är också att i gårdagens match saknades ett antal spelare (hackkycklingar). Dessa saknade man verkligen. Alla saknar Palmebjörk förstås. Men jag saknade lika mycket Per Hållberg och Rasmus Edström som var förklaringen till lövens problem mot AIK:s aggressivitet som blev avgörande med alla felpassningar. De två sistnämnda får ofta mycket skit vilket de inte förtjänar med tanke på vad de tillför med skridskoåkning och levande klubbor. Nä nu vill vi se en skön seger borta mot Timrå och sen vill jag jubla på plats i Oskarshamn några dagar senare. Att löven inte har ca 10-12 poäng mer är att man även denna säsong drabbats av ovanligt många skador. Borde studsa lövens väg med full trupp snart. Då kan vi med denna truppen och denna noggranna ledarstab bli farliga i slutet av säsongen.

 3. Gröngul

  fredrik// Att beskylla Lövens supportrar för att vara medgångssupportrar var nog inte så genomtänkt. Efter alla sorger och bedrövelser sedan 1987 skulle Löven inte ha några fans alls om det vore så. För evigt, för alltid Löven!

 4. Ray

  Herregud vad känsligt det blev med kritik.
  Björklöven har ett hjärta och själ, det ska vi vara rädda om. Men om vi ska låtsas som saker är bra när det är tvärtom är ju inget någon vill ha?

  Möjligen någon politiker.
  Sedan tycker jag personligen att det är jävligt svinigt mot spelarna att dom aldrig får 4 fulla kedjor. Jag vet att pengarna är ”slut” men några bra div1:are kanske skulle vara nöjda med ett jobb och lite ”plåster på såren”. För att få ”chansen”.
  Men vad vet jag?
  Förlåt om jag lät som Tony Richardsson.
  Gott nytt år alla och ta inte alla inlägg så allvarligt!

 5. Bekymrad

  Leken som gick fel, jo jag tackar. Patric Wener som fick hjärnsläpp borde väl vara en mer passande rubrik. Så galet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.