Domaren hörde av sig

I går släppte jag podcast-avsnittet med Tore Ökvist där han bland annat berättade om den ökända uppvärmningen inför derbyt mellan Löven och Skellefteå i Skellefteå Isstadion. På kvällen fick jag detta mail från Svensk hockeys stor grabb nr 19 inom domarkåren, Christer Carlsson.

Glömmer aldrig när vaktmästaren kom in i domarrummet och skrek “Carlsson pöjka slåss därute, man mot man du måste komma ut”! Ja vad fan kan jag göra sa jag?! Gick ut i kalsonger och jacka och trodde inte mina ögon. Spelarna stod två och två och slogs. Publiken var i uppror och gapade och skrek. Det var fullt på läktarna eftersom det ju var DM final och lagen låg etta och tvåa i Elitserien så man hade släppt in publiken en timme innan match. Kan jag släcka lyset? sa Vaktis. Ja gör det sa jag, låter som en utmärkt idé och gick in i domarrummet. Som väl var blev det en lugn match att döma, dom hade väl boxat bort all frustration…Men ett speciellt minne blev det..

Jag vill också passa på att skicka en hälsning till de gamla lirarna i Löven. Jag dömde ju massor av matcher i Umeå under mina 11 säsonger i Elitserien och det var täta saker för det mesta…En härlig tid då det spelades topphockey i Löven av riktiga lirare..
Happy Hockey!

Hälsningar C

Om ni inte har lyssnat på det femte avsnittet av Erik Möter där Tore gästar, kan ni göra det här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.