Eventuella backlösningar

Nu när Tommy Wargh fick utgå i matchen mot Malmö och när redan Per Hållberg och Rasmus Edström är på skadelistan är det återigen backkris i Löven.

Tidigare i dag när jag pratade med Grönberg sa han att han skulle mest troligt agera om det inte lättade på skadefronten bland backar – i kväll förvärrades den. Så vad kan vi hoppas på för lösningar?

Det mest logiska och troliga är att Löven antingen kommer skriva över eller låna in Oscar Molin för att lösa den mest akuta krisen. Sedan släpper Almtuna spelare på löpande band och i Almtuna spelar Umeåsonen Fredrik Sandgren, som avslutade säsongen i Löven i fjol. Dock har han inte riktigt kommit upp i samma standard som i fjol, men absolut en tänkbar lösning. Men Patrik Norén återfinns även han i Almtuna…

Grönberg har bra koll på gamla Stockholmsjuniorer och en annan billig lösning är att försöka värva Filip Olsson, som de senaste åren visat framfötterna i Huddinge, en ung och mycket spännande back i Hockeyettan.

Det är bara att vänta och se vad som kommer att hända på backsidan – för något kommer att hända.

2 kommentarer

  1. Enrico

    Den potential som Norén visade upp i Leksand för några år sedan imponerade rejält på mig. De senaste två säsongerna har jag hoppats att Björklöven ska göra ett försök att värva honom. Men i det läge vi är nu skulle jag hellre se att Löven hittade en tung defensiv back med bra förstapass. Har han dessutom ett rungande slagskott så är det ett stort plus.

    Kim Lennhammer har visat prov på talang, är tidigare Djurgårdare vilket brukar vara ett plus, men jag har inte sett honom i år i Taif och misstänker att han haft en lite slö försäsong och inte riktigt tillför något.

    Ett intressant namn som kan finnas tillgängligt är Mike Brennan i finska Sport. De har ingen chans på slutspel och han har ett utgående kontrakt.

    http://www.hockeysfuture.com/prospects/mike_brennan/

  2. Tyko

    Tobias Eriksson från Malmö borde ju redan va kontaktad kan man tycka. Dom vill väl göra sig av med han. Måste ju in en ny innan röglematchen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.