De får stanna hemma

Efter dagens träning tog jag ett snack med Waltin inför VK:s premiäravsnitt av matchsnack som kommer i morgon. Efteråt meddelande han vilka spelare Löven lämnar hemma.

Björklöven tränade som bekant i dag och efter träningen var det lunch och packa bussen som gällde. Laget sitter i detta nu på bussen till Mora och planen är att de anländer dit ca 21:00 i kväll.

Tre spelare lämnades hemma för att fortsätta att slipa på formen. Spelarna det rör sig om är Jon Palmebjörk, Tommy Wargh och Jack Combs.

21 kommentarer

  1. Målis

    Borde det inte vara bättre att spela igång Palmebjörk & Combs? Offensiv kraft behövs mot bra motstånd. Eller är de så långt från matchform?

  2. Tomas

    Är det bara jag som tycker Jack Combs såg sjukt usel ut?
    Värdelös på grillorna, inget skott, tacklades inte och så seeeeg!

  3. tobbe

    Okej att de lämnar Combs och Wargh hemma då Combs såg riktigt seg ut mot hästen och Wargh varit borta ett tag men vf lämna jon?? Lämna Lavander. Jon såg pigg ut och är ju av vad man hört extremt spelsugen också.

  4. Erik

    Alltså vad fan håller dom på med nu. Jon och combs måste ju spela sig i form!!! Det ja såg av Jon mot hästen räcker ju för att peta ett gäng av dom uttagna redan nu. Och ska combs träna sig i form??? Behöver ju matcher på stor rink. Nä detta känns inte bra. Lavander??? Skulle va kul och höra motivering till detta!

  5. kaLLe aNKa

    Hur tänker Mats Waltin här? Att Jack Combs ska hitta formen på träningarna i stället för att få spela matcher? Killen ska ju vara i löven för att producera göra mål, det kommer han inte att kunna göra om han inte får spela matcher!!

    Sen kan man ju undra varför han väljer att ta med Mats Lavander i stället? Skulle han avgöra en match för löven nu, helt plötsligt? Eller tror man att han har bättre chanser att göra fler mål i morgon än vad Combs skulle kunna ha? oavsätt hur han ser ut på träning för Combs, måste han få chansen att komma in i spelet och vänja sig att spela matcher. Istället för att låta en föredetta elitspelare (Mats Lavander) som skulle lagt skridskorna på hyllan redan innan han kom tillbaka till löven (för att mjölka klubben på pengar) att få spela.

    Så jävla idiotiskt! Man kan aldrig förstå sig på löven!

  6. Rolf

    Jon och Wargh är klokt att ”spara” men Combs? Har vi köpt Grisen i säcken? Kan kräva lite bättre fysisk form av en som har Hockey som sitt jobb!

  7. Jonas

    Helt sjukt!!! Jon är ju mer spelsugen än nån ja sett innan! Komma i form genom att träna är typ omöjligt, matcher är enda sättet. Med detta resonemang kommer Jon och combs bara få spela om det bli skador. Jon skulle kunna peta vem som redan nu. Skulle lätt ta Sandströms plats i PP och i kedjan. Nej detta är jäkligt tråkigt. Besviken som fan!

  8. Lövet

    Vet som inte vad jag ska säga.. Kan ba hålla med alla kloka människor här ovanför.
    Det är ju tjänstefel att ta med Lavander i denna trupp när vi har andra alternativ..
    Sen att Combs inte är bättre scoutad skrämmer mig.

  9. Stefan

    Läs GP’s träningsrapport från idag angående Combs, ”ser ut att ha usel kondition, Waltin körde extra med honom”….

  10. linus

    Var lite rädd att det skulle komma några spetsförvärv eller yngre förmågor och ta Lavanders plats men nu kan man pusta ut. Mora är snabba med så fin chans för Mats att putsa statistiken ännu mer.

  11. SkanstullsLövet

    Med Combs får man antaga att bedömningen från tränarduon är att han inte har orken att producera på match just nu. Det kan man iofs ha sina synpunkter på när det är så här kort tid kvar på säsongen och man väljer att kontraktera honom, men det är ju en fråga som faller på Grönberg i så fall. Vad gäller Jon så förstår jag att man vilar honom, det har inget med hans kvalitet att göra. Det vore bara dumt att slänga in en spelare som inte lirat på tre månader hux flux med två matcher onsdag-fredag. Precis så gör man om man vill åstadkomma en överansträngning i någon muskulatur. Bättre vila honom till den mycket viktiga matchen på fredag mot SSK.

  12. Pelle

    Man värvar in spets för sent i (combs)10 -15 matcher kvar typ…. I bästa fall… O när han väl är här o vill producera! Kan man ju inte lira honom 10min i en fjärdekedja… Plus att sen inte lira honom alls i nästa match… In me honom i en producerande kedja o låt honom spela in sig… På en träningscykel / el me teg..blir det inte bättre… Problemet e stor rink… Inte van me det.. Har ju producerat riktigt bra på liten rink….. Låt honom spela in sig för h-vete! Snart ska han ju hem igen!!Värva en spelare som öst in poäng tidigare med pengar från bla green devils… O sen köra mats (skuggan ) lavander istället är ju rent jä…. tjänstefel… Skämmes för faan! O sen skylla på tempostarka mora…. Kom igen för f…!! Mats lavander platsar ju inte ens i Vännäs el teg.. Men han får spela!! Gör om gör rätt!
    Placera mats på läktaren el som Sveriges dyraste matrialförvaltare el nått!! På plan gör han ingen lycklig!! O låt combs få en chans i en första el andra kedja… Han e ju här för o göra mål! Inte träna me teg… /Tack för mig

    • Tomas

      Håller med i din kritik gällande Lavander men problemet är att Combs inte kan spela hockey.
      Som han såg ut mot hästen duger han inte ens i korpen.
      Bara att acceptera att våran tilltänkte sniper är en bluff.
      Hoppas vi har öppet köp eller ångervecka på kvittot för honom. . .

  13. kaLLe aNKa

    Linus tar du mediciner blandat med alkohol? Pusta ut? Om inte så är jag säker på att du är Mats Lavanders bästa kompis. Gubben ska inte spela mer ishockey, så är det bara.!

    Jon Palmebjörk har haft en hjärnskakning så han vill nog inte ta några risker just nu, med att flyga och allt vad en bortamatch innebär.

    Sen vill dom nog kolla hur det är med Tobias Björklund och väljer nog därför att vila Tommy Wargh en match till efter sin skada.

    Men om man nu har värvat in en ny spelare en tilltänkt sniper så är det ett straff att lämna han hemma och ta med en pensionär (mats lavander) istället. Vad är det tänkt att han ska bidra med i Mora matchen?

    Oavsätt vad combs än gör, så kan han ALDRIG göra något så dåligt att lava skulle vara det bättre valet!

    NÄ F*N VAD DÅLIGT AV WALTIN ATT INTE TA BORT MATS OCH SÄTTA IN COMBS ISTÄLLET!!

  14. Danne

    Har björklöven glömt bort jon? Är han inte välkommen på 4a kedjor efter en hjärnskakning? Nej vakna nu björklöven och utnyttja dom som har hjärta för klubben.. Eller så gör vi som förut, skickar bort jon och nicke j till sundsvall, så blir allt bättre… VAKNA LÖVEN!

  15. Enskedelövare

    Helt rätt att lämna Jon hemma,med tanke på skadan och att han inte har spelat matcher på ett bra tag så är det rätt att matcha in honom försiktigt och att inte ta några risker för bakslag eller få någon överbelastningskada pga ett flitigt matchande.
    Nu är det tack o lov ingen kris så vi kan ta den tiden med honom.
    Med all den rutin som Waltin har i bagaget så vet han vad som är bäst för Combs och laget.
    Som han såg ut i förra matchen så måste han komma upp ett snäpp.
    En del säger att han borde matchas i form och visst kan man göra det,speciellt om laget hade varit i ett krisläge i tabellen eller formmässigt.
    Nu befinner man sig i ett ”hyfsat” tabellläge och med ett lag som producerar och kan ta sig den tiden att låta han få träna ikapp lite.
    Att låta han köra på och matchas i en av vår förstafemma eller andrafemma i nuvarande form hade inte varit rätt emot honom själv eller emot killarna i femmorna.
    Det hade naturligtvis varit toppen om han hade kommit i toppform till oss men nu är det som det är.
    Med rätt matchning så kan han fortfarande bli tungan på vågen för en rolig vår.

  16. simon

    Kul att nästan alla här tror att dom har bättre koll än tränarna som känner grabbarna i laget. Funkade ju rätt hyfsat med Jon och Combs hemma.

    • humor

      xD combs…. Vad är detta? Det är så här det blir när tcim får bestämma värvningar. suck pinsamt. ett gäng finniga gubbar som tror att de vet allt, kan allt.
      sitta och spela tönt på eliteprospects går bra, men att bete sig som en vuxen? Nja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.