Ännu en målvakt lämnar och mer Emil

William Silwerfeldt Öhman, Emil Hedman är två stortalangmålvakter från Löven som lämnat för Modo – nu står det klart att även Dennis Westergård kommer att göra det.

Dennis debuterade i Lövens J18 redan i fjol. I år var han med i Västerbottens TV-puckslag och är mer eller mindre ordinarie i J18-laget trots att han är född 99. Men någon fortsättning i Löventröjan blir det inte då han kommer spela 11 mil söderut nästa säsong.

***

På tal om att lämna. Emil Lundberg som blev klar för Djurgården timmarna före transferfönstret stängde berättade sin version av det hela för kollega Tomas Ruuth (ni kan läsa hela artikeln här, plus)

Han säger bland annat:

– Hade de bara velat ha mig den här våren tror jag inte att jag hade lämnat. Alla spelare i allsvenskan drömmer ju om att få ett SHL-kontrakt och jag bestämde mig ganska direkt att jag måste ta chansen, säger Lundberg och fortsätter:
– Jag har pratat med grabbar i laget och alla säger att de hade gjort samma sak, så det är inget agg från deras sida. Alla jag pratat med, ledare och spelare, säger att de är glada för min skull. Sedan var det ju otur för Björklöven att det kom så sent in på dagen.

5 kommentarer

  1. Jörgen

    Varför hålla på ett lag? Alla är hockeyhoror o byter bara klubbar… Samma skit bara i olika ställ… Nä hocey har inte varIt kul de senaste 30 åren

  2. Bengan

    Låg nivå på kommentarerna. Om Emil blir erbjuden kontrakt för denna säsong OCH nästa är det klart han ska ta den. Han måste försöka slå sig in i Djurgården om han får möjligheten. Om nån klassar han som en svikare för det, så är man helt blåst och naiv. Bevisar att löven utvecklat Emil bra och sporrar andra att prestera bättre. Nu får andra möjligheten att kliva fram och visa framfötterna. Bara att gå vidare och tacka för tiden han gjort i löven.

  3. Löve

    Sedan är det otur för löven att det kom så sent in på dagen…
    på dagen???
    otur????
    otur hade inget med detta att göra.
    Sent på dagen… hade man så många timmar på sig skulle han nog varit ersatt.
    nää detta var imgen nyhet för Grönberg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.