Wille gillar lejonkungen

William Quist spelar allra helst Yatsy på sin telefon, han är stammis på Vezzo och paradrätten han lagar är lax med skaldjur. VK-weekends Markus Isacson har i dagens tidning pratat med Björklövens stjärna om allt annat än hockey.

William Quist har en förmåga att hamna i tidningen även när det inte har med hockey att göra.

Han har varit med i en enkät på stan, han har porträtterats om sitt golfande och nu är han med i VK Nöjes segment ”Mina Nöjesval”

Där avslöjar William Quist vilken som är hans favorittwittrare och vilket tv-spel han helst spelar.

Det mest intressant svaret enligt mig var:

Senast besökta föreställning: Musikalen Lejonkungen i London. Jag var lite skeptisk innan, men det var helt fantastiskt.

För att avsluta detta Quistinlägg så vill jag bara förmedla Hans ”Virus” Lindbergs kapning av Quist och Asplövens backar samt deras taktik från senaste matchen:

Jag: ”Jäklar vilken toppfart han har när han väl får trycka iväg Quist. Backarna såg ut som statyetter  nu i förra anfallet. Han bara glider förbi”.

Virus: ”Nej han åker absolut inte fort. Han har ingen hög toppfart alls enligt mig. Det är bara så dåliga backar som låter honom få upp lite fart  Om de hade någon tanke skulle de styra ut honom tidigt och då är han inget hot. Som Asplöven spelar ser till och med Kim Karlsson snabb ut”.

Svar på tal var det.

5 kommentarer

  1. Fredrik

    Vet inte vem Vitus är. Men det du skriver så verka han vara en riktig idiot. Nästan på så låg nivå att jag inte förstå varför du ens ta upp det i bloggen. Nej Vitus du gör rätt i att bara hålla din käft!!

    • Löve

      Fredrik. Du måste ju skämta eller vara grymt ironisk. … Virus borde ju alla som är lite insatt veta vem det är.avslutade sin karriär som spelare i Löven för att sedan ta över som tränare och ledde laget till sm guld -87.
      om du nu inte skämtade eller var ironisk får du ta och skämmas!

  2. Coachen

    Tycker det är lite märkligt av webmaster att överhuvudtaget godkänna och publicera det första inlägget pga påhopp och smått kränkande kommentar av en av Lövens största tränare genom tiderna. Det här bloggen tycker jag ska hållas ren från såna inlägg med olämpliga kommentarer. Om inlägget var ironiskt menat så var det enligt min smak olämpligt iaf.

  3. andreas

    Otroligt osmakligt att publicera. Är detta sagt är min respekt för virus slut….. Då har han tyvärr tappat greppet…. Sorgligt att skriva detta som något roligt skämt också…. Konstigt är ordet. Osmakligt…

    Man kan ju undra vad för syfte man publicerar det citatet?????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.