Stilig, stiligare, Kevin Lindskoug

image

Kevin Lindskoug var inte bara Björklövens bästa spelare i matchen mot Almtuna. Han var den mest välklädda också. ”Man måste vara rätt klädd för match”, sa Kevin.

Kevin Lindskoug slog rekord både i allsvenskan (Flest nollor) och i Björklöven (Nolla med flest skott mot sig) med sina nolla i dag, men efter matchen fick hans klädsel mest uppmärksamhet.

– Jag brukar ha det. Man ska vara snygg när det är match.

Är det någon fler som kör samma stil?

– Nej, men jag jobbar på det. Kanske kan jag få med modefantasten Quist på det.

Hur som helst så är det bara att konstatera, nu när Löven stormar mot en galen succésäsong, att Kevin Lindskoug utan tvekan är det viktigaste nyförvärvet Björklöven gjort till den här säsongen.Läs mer om Kevins rekordafton här.

* * *

För den som missat det så släppte Björklöven nyheten att Kim Karlsson förlänger sitt kontrakt med Björklöven i två säsongen under matchen mot Almtuna.

– Kim ingår i planen. Han bär på en stark vilja att hela tiden utveckla sig själv som ishockeyspelare. Under säsongen har han arbetat hårt och utvecklat ett mer komplett och moget spel, säger sportchef Fredrik Grönberg till Björklövens hemsida.

Kim var tidigare på säsongen inte alls så bra som man kunde hoppas på med tanke på slutet av fjolårssäsongen. Han kändes lite som att han var på kollisionskurs med tränaren Mats Waltins sätt att spela. Nu förlänger Björklöven med honom över två säsonger. Snacka om vändning och utveckling.

Sedan 12 matcher tillbaka spelar Kim tillsammans med William Quist och på de 12 matcherna har Kim presterat 10 assist och 2 mål. 12 av hans 22 poäng den här säsongen alltså. Innan han placerades ihop med Quist hade Kim 10 poäng på 38 matcher.

Så succéformeln för att Kim ska fortsätta leverera är alltså att ha kvar Quist i samma lina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.