Hirsch framtid osäker

Tidigare under dagen blev officiellt att Waltin och Wener lämnar Björklöven. Två andra som har 1+2-kontrakt är Peter Hirsch och sportchefen Grönberg. Den förstnämndas framtid i Björklöven är även den högst osäker.

– Jag kommer att ha samtal med föreningen på onsdag, i mitt fall är det helt andra faktorer som spelar in. Jag har en deltid i Löven och en annan deltid på ett företag, säger Hirsch till bloggen.

Om du själv får välja, vill du vara kvar?

– Jag har haft en mycket bra säsong som är mitt första som målvaktstränare. Det har varit ett fantastiskt samarbete med Kevin, Johan, Mats och Patric och jag har trivts som fisken i vattnet. Men förutsättningarna måste finnas där och nu måste vi börja om från början. Vi får se vart det landar.

Enligt uppgift är det så att Hirsch familj kommer flytta till Sundsvall, därav tvekan.

***

I fallet Grönberg så har jag letat i mina gamla anteckningar och hans första år på sitt 1+2 går ut sista april. En intervju med honom kommer i morgondagens tidning, signerad av kollega Johnsson.

 

9 kommentarer

  1. lasse

    Behåll Grönberg och be honom kontakta Anders Forsberg som antagligen är ledig. Anders är en mycket bra tränare som skulle passa bra i Löven.

  2. KALLE

    NU har jag trötnat björklöven löven kommer bli ett div 1 lag och harva spetskompetens försvinner Grönberg det bra sport chef det blir ett kugghjul en spik det blir stopp

  3. Jn

    Jag tjatar vidare.. Har man inte ett gröngult hjärta vill man inte jobba 18 timmar per dygn 7 dagar i veckan för att sedan drömma om löven….

  4. Enrico

    Som jag ser det är fysiken viktigare än spelsystemet under försäsongen, så en riktig fystränare är prio 1. En som kan köra skiten ur laget på rätt sätt under några månader och skapa bästa möjliga fysiska förutsättningar. Är Ragnvaldsson och Thomson kvar? Jag vill inte se nån jäkla PT från nåt gym i stan utan nån som verkligen kan få gruppen att bli elit-tränade. Tom Pietilä vore bra, men han har väl fullt upp med annat, eller?. Vad gör Björn Ferry nuförtiden?

    • Sven

      Ferry? De ska väl inte bara fara runt och mosåka där ute på isen, de behöver riktig explosivitet. Varför kan man inte använda det bra som redan finns i stan och använda Galloway som fystränare. Han vet vad som krävs på elitnivå och han har verkligen rätt inställning till detta, han vill bara vinna och inget annat. Han är tuff och kan motivera spelarna till att hela tiden ta i det där lilla extra.

  5. Ett sammanträffande?

    Det är väl inte så konstigt att Hirsch sticker… Min gissning är att Göte Wälitalo är sur för att inte få va med längre. Det gör situationen ohållbar för Hirsch.
    .
    Mitt tips är att Göte snart presenteras som ”ny” målvaktstränare, sen tillkommer två nygamla till styrelsen.
    en tränare kommer sen att presenteras, Lars Molin kanske? Eller möjligen Stefan Öhman avslutar aktiv karriär och blir huvudtränare?
    snacket kommer gå i att löven måste spara pengar, då säsongen stod på rött genomgående. sen anställs mr B—— eller mr E—– som sponsorjägare. biljettpriserna kommer höjas. Ett ”nytt” samarbete med en lokal firma kommer göras för att klara sommarträningen och fysdelen.
    ”hårdare och bättre träning än vissa NHL-lag” kommer det låta.

    Det va min lilla gissning om framtiden. Vad tycker ni gott folk, kommer jag få rätt i något?

    • Enrico

      Åtminstone underhållande läsning, men det mest komiska i det hela är inte synen på historien gällande tidigare ”Löv”. Det komiska är att väldigt många supportrar ropar efter ännu fler återkomster, nu senast ropas det efter Ulf Dahlén som ny tränare. Har vi inte lärt oss ett dugg? Jag hoppas att en ny tränare presenteras, och han inte har en jäkla anknytning alls till Björklöven historiskt. Fystränare och materialare, det kan man hämta inom ”familjen” eller närområdet, men huvudtränare, sportchef etc. är nytt blod rätt väg enligt mig.

      Bör tilläggas att jag gillade Dahlén som spelare och ser honom som en väldigt sympatisk person, men har han uträttat något att tala om som tränare som står i paritet med vilka löneanspråk han kan tänkas ha?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.