Och även Wener

Nu har även Patric Wener meddelat att laget att även han lämnar laget så nu står Löven helt utan tränare.

– Även jag lämnade in mina uppsägningspapper i lördags och har meddelat laget i dag, bekräftar Patric Wener till bloggen som även han hade ett 1+2-årsavtal, och fortsätter:

– Det har varit en fantastisk resa och killarna har verkligen gjort det bra.

Det har ju ryktas om detta sedan jul, vad är anledningen?

– För min del är det många aspekter, det har varit en tuff resa och det har varit påfrestande mentalt, något närmre än så vill jag inte gå in på.

Vad händer nu för dig, har du några planer?

– Först ska jag hem till familjen och sedan får vi se vad som händer. Familjen måste få säga sitt innan jag hoppar på något nytt.

***

Ja, nu står vi där vid ännu en vår helt utan Löventränare.

 

 

8 kommentarer

  1. Rolf

    Tråkigt då de fick ihop laget men: I år har vi väl haft en del av tränarbudgeten knuten till Jens Öhman. I så fall frigörs det ju lite mer till nya tränare. Och Löven lockar nog mer nu än för ett år sedan. Troligtvis så finns förutsättningar att få fler intressenter till jobbet. Dessutom så är ju Silly Season igång ett par veckor tidigare samt att vi har en stomme att bygga vidare på. Får hoppas att Grönberg stannar kvar och inte slutar han med.

  2. putte

    Nu ska ni få se att Grönis också hoppar av inom ett par dagar. Och snälla… börja inte tjata om Slettvoll eller virus nu, det behövs någonting modernt, inte museiföemål… Inte nyligen sackade J. Karlsson eller A. Forsberg heller.

  3. KALLE

    Nu kommer björklöven att åka ur allsvenskan om sport chef lämnar vi en sveriges bäst och anders forsberg är mycket bra tränare jag kommer inte se björklöven mer blir för många som lämnar löven intresset försvinner man vill inte se ett lag bara förlorar om Kevin LINDSKOG LÄMNAR LÖVEN DÅ BLIR DET KVAL

  4. Ronny Edvardsson

    Vad händer i denna fina förening tro??
    Några bra förslag på dessa som slutar i klubben??
    Björklöven spelar ju i näst högsta serien även nästa säsong, trevligt även om det hade varit intressant att fått möta MODO nu ikväll….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.