Uppgifter: Lindskoug till Leksand

Det jag skrev i helgen avslöjar Sportbladet i dag – att Lindskoug lämnar för Leksand.

Om nu Leksand håller sig kvar i SHL är det klart att Lindskoug kommer spela för dala-klubben skriver sportbladet.

Lindskoug själv är förtegen om uppgifterna men bekräftar till tidningen att Leksand visar intresse.

– Vi har en dialog, men ingenting klart. De kvalar ju nu mot Malmö, säger målvakten till sportbladet.

Ni kan läsa mer om det hela här, där kollega Ruuth har pratat med Lindskoug.

8 kommentarer

  1. Coachen

    Om nu detta stämmer så hejar numera alla Lövensupporters på att Malmö slår ut Leksand, eller hur? Då faller det som ska ha skrivits mellan Kevin och Leksand enligt Aftonbladet.

  2. KALLE

    Jag nu sätt björklöven färdit löven kommer att åka ur Allsvenskan Jag kommer att se ett SHL lag nästan säsong men aldrig SKELLEFTEÅ eller MODO lycka till Björklöven och tack för mig det har varit en fantastiskt resa att se från konkursen till nästan nästan nå kval till shl jag är umeå bo har stort hockey intrese umeå politker måste vakna att vare märket björklöven ska synas ut hella landet det gör det inte i dag med alla skryt byggen

  3. KALLE

    en så bra målvakt som kevin Lindskog kan aldrig björklöven hitta något stans jag hoppas att du stannar björklöven du kan ta björklöven hockey fin rum

  4. Nils

    Om han skriver på för Leksand så bryts hans kontrakt med löven. Åker dom sen ut så är fortfarande hans lövenkontrakt brutet och hans nya kontrakt med brutet då det bara gäller i SHL. Då bör han vara utan kontrakt och fri till att gå till vilken klubba han vill. Ja klart han kan gå till löven igen. Men med tanke på att han är serien bästa målvakt så lär det kosta en ganska bra slant mer än vad år två förmodligen var på hans kontrakt.

  5. André

    Kevin Lindskoug har varit otroligt viktig för löven men att säga att han är seriens bästa målvakt är att ta i. Absolut en av de bästa i HA dock frågar jag mig hur han kommer stå sig i SHL?

  6. Nalle

    Med risk att man får hela Umeå på sig, men kan inte sluta fundera hur Kevin tänkte när han har haft kontakt med Leksland före ett kvalspel är slut. Lek med tanken att löven hade tagit en poäng mot Rögle och då skulle Kevin stå i ett kvalspel mot sin tänkta nya arbetsgivare om en plats i SHL. Han ser ju inte så himla motiverad ut i Rögle matchen förrän det står 3-0 då är det gamla Kevin som spikar igen.

    • Hasse Båth

      Leksand har ju hört av sig till agenten.Kevin har inte fått reda på nåt förns efter i fredags

  7. Noff

    Bara några av de första i ett fallande korthus.
    Nu när Waltin, Wener, hirsch, kj lundström, hellström lämnat så sticker nu Lindskoug.
    Detta är bara början. Waltin var alldeles för omtyckt och nu när klubben misskött sig så här mycket, så kommer antalet ”hejdå” bli många fler.

    Det är tragiskt som satan… men det ÄR också kul nånstans. Undrar när klubben ska sluta och lägga ner skiten? Det är lika bra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.