Waltin till Modo?

Nu på kvällen gick Radiosporten ut med att Mats Waltin är på gång till Modo.

Det stämmer garanterat och jag fick in dom uppgifterna redan dagen efter det blev klart att han lämnar Löven, har dock inte hunnit kolla upp dom.

Så vad kommer mest troligt hända om Waltin går Modo? Jo en riktig lågoddsare, han kommer ta med sig Alexander Hellström. Hellström vill spela SHL, har anbud, och kommer då kunna pendla mellan Umeå och Ö-vik.
Nu spekulerar jag bara i Hellström, men faktum är att jag har aldrig hört en tränare hylla en spelare så mycket som Waltin har gjort med Hellström. Så om Hellström vill pröva på SHL igen kommer han välja den klubb som tränas av en man som verkligen litar på honom.

25 kommentarer

  1. Tyko

    Hur kan det socialt va bättre att träna Modo än löven??? Verkar som om Waltin inte berättat hela saningen. Fan så less nan blir.

  2. Stefan

    Han får nog inte berätta sanningen förrän ett visst datum, så inga konstigheter om så är fallet. Det är ju så det funkar. Vi har mycket att tacka Waltin för, inte minst att nu vet klubben att det krävs hård träning och inget IKSU-mys för att överleva i AS.

  3. Vecchi

    Inte direkt överraskande , men jävligt tråkigt . Det roliga är ju isf – när blev han klar ? Det var ju inte direkt omöjligt att vi hade fått möta Modo om vi inte torskat mot Hästen hemma och om inte Lyth hade blåst för blockering efter 0,15 sekunder i matchen mot Karlskoga när Quist målade .
    Undra hur han hade tänkt där, för att han var kontaktad före det kan ni skriva upp . Bitter ? Som Faaaaaaan , men tiden läker väl även de djupaste såren ?
    Men lycka till Waltin

  4. Vecchi

    Och att han tar med Hellström är som du skriver en riktig lågoddsare . Synd bara att det känns som att vi blir rejält rånade av våran egen mästare som vi uppskrivit till en legend under denna sässe .
    Fortsatt bitter ? Så in i helvete ….

  5. Enskedelövare

    Det ligger helt klart något annat bakom att Waltin lämnade om han väljer Modo.
    Absolut inte familjeskäl,utan det är väl en ekonomifråga eller någon tvist av något slag.
    Förmodligen kom ett bra bud från Modo under säsongen…
    Väldigt tråkigt..
    Att han tar med Hellström förstår jag,Hellström vill till en högre nivå och hos Waltin får han känna förtroende.
    Hellström är värd SHL efter denna grymma säsong även om jag vill se honom i Löven.

  6. Falconetti

    Bara han inte plockar med M-Scheel. Jag tycker han är lövens bäste forward och bättre än vad Rögles Everberg var när han stack raka vägen till NHL. Mycket av kraften i laget försvann med M-Scheels skada.

    Jonsson gärna. Zabel kanske. Strömberg, Forsberg nej tack.

  7. Tiny

    Förbannade jävla Modorövare.
    Snart är de lika hatade som lillebror.
    Fy fan , riktig röta med Vita Hästen med.

    De gjorde samma med A.Forsberg , dålig stil.

    Bitter så jävulskt!

  8. Sven

    Bra gjort av Radiosporten, till skillnad från vissa andra fegisar, som vågar presentera uppgifterna om Waltin.

    Grattis Modo och grattis Waltin. Hoppas Grönberg hinner jobba fram en ny passande tränare innan han också sticker.

  9. KALLE

    lägg ner Björklöven jag kommer inte att ser mer ishockey i umeå vd lämmar löven nu far lämmar grönberg då blir det ett div 1 lag tur att kan se SHL men i modo eller skellfteå aik men det finns på annat stad länner upp i landet

  10. Micke

    Tränarna står i kö för att få leda Löven nästa år. Det står att lösa på bloggen. Kan inte tänka mig att det är någon ko på isen ifall Grönberg försvinner heller. Det borde ju finnas hur många som helst som köar för det jobbet också. Undrar bara vad Waltin missat eftersom det är en så pass attraktiv förening att leda…

  11. Stefan

    Men gå och lägg dig KALLE…du är den värsta kappvändare som finns…ändrar åsikter stup i ett 🙁 🙁 !!!

    • Erik Åström (inläggsförfattare)

      Absolut, eftersom jag inte har kollat ryktet själv skrev jag: Stämmer säkert. Radiosporten går extremt sällan ut med felaktiga uppgifter, därav min tilltro.
      Sedan ska vi även ha i åtanke att Waltin nekade i sten att han var aktuell för Löven vid denna tid ifjol. Den som lever får se.

      • Daniel

        Du skrev att det ”stämmer garanterat” utan att ens ha kollat upp uppgifterna. Nu med facit i hand ser vi att så inte var fallet.

  12. KALLE

    stefan har du hör talas om det som stavas is hockey på hög nivå det får man inte utan vd och sport chef och tränare då så lämmar spelar ett lag

    • Stefan

      När det gick tungt under hösten tyckte du alla var värdelösa och skulle sparkas…när det började gå bra höjde du dom till skyarna, då var allt kanonbra och nu är vi nere i botten igen… 🙁 🙁 !! Spelare lämnar lag, vilket lag det än må vara, oavsett om de har en fullt fungerande stab/ledning eller inte!! Löven kommer att fixa både vd (om han slutar) och ny tränare…vi är på väg uppåt….Löven behöver inte domedagsprofeter och pessimister som DU 🙁 🙁 !!

  13. Olof

    Erik, erkänn bara att du gjorde fel och ta lärdom av det. Det blir bara pinsamt att se dig försvara vad du skrev. Tagga ner lite grann med sensationsrubrikerna. Förtroendet för dig just nu är inte särskilt högt.

    • Erik Åström (inläggsförfattare)

      Ja, radiosportens uppgifter stämde inte och jag trodde på att de hade korrekta uppgifter. Som jag skrev hade jag inte haft tid att kolla upp dem.
      Fråga dock, är ”Waltin till Modo?” En sensationsrubrik?

  14. Stefan

    Så sent som igår f m levererade Aftonbladet uppgiften att ”Waltin skulle ta över MoDo och att Hellström skulle följa med”…hur bra koll hade de 🙂 !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.