Klart: Hellström till Örebro

Örebro håller i detta nu presskonferens och det som det länge har spekulerats i är nu klart. Örebro presenterade precis Alexander Hellström som ett av deras nyförvärv.

– En stor och tung back med utpräglade defensiva egenskaper med ett bra förstapass. Sedan har en goda ledaregenskaper som står upp för laget, säger Kenta Johansson på presskonferensen.

Utöver Hellström presenterade de tre ytterligare nyförvärv. Backen Peter Andersson samt forwardsduon Joel Mustonen och Greg Squires.

Ett tung förlust för Björklöven som förlorar deras stora backgeneral, men Löven står inte och faller på en back, även om det inte kommer bli det lättaste att fylla Ackes skor.

Hur som haver, väldigt rolig för honom att få denna chans och stort lycka till i SHL.

10 kommentarer

  1. KALLE

    när ska björklöven vakna över vem som ska träna löven nästa säsong det börjar dra ut på tiden som vanligt när det gäller löven alltid sist och får ta smulorna vakna styrelsen

    • Sven

      Du verkar inte ha så stor koll på vad Hellström kommer sysselsätta sej med där. Han blir fullblodsproffs i ett av ligans absolut starkaste och kommande lag och han kommer tillbringa större delen av tiden med folket i föreningen och där finns bl a Emil Kåberg och där han finns har garanterat ingen mördande tråkigt utan snarare tvärtom.Om nu staden är tråkig som du säger är väl det en fördel aå Hellström kan koncentrera sej ännu mer på det han skall göra där. Spela hockey.

  2. Sjöbba

    Kul för Acke!
    Jobbigt för Löven.

    Detta är dock något vi får vänja oss vid. När det går bra en säsong blir spelare attraktiva för nästa nivå. Förra silly var väl ingen lövare intressant. Framgångens pris.

    Nu med två SHL-lag till lär det bli en strid ström från HA.

  3. Enrico

    Spelare med utgående kontrakt räknar jag aldrig med att de ska bli kvar. Om de blir det ser jag det som en ren bonus.

  4. Jn

    Hade vi haft Blixt kvar hade Acke stannat.. Och Öhman hade signat.. Och Rahimi skulle signa när han var mogen.. Mm..
    Tråkigt som fan att ingen fattar..

    • Enrico

      Men för h-vete! Jag har inget emot Jimmy Blixt, men ditt resonemang är patetiskt. Hur har det gått för Blixt i HA? Ifjol ohjälpligt sist med Björklöven och med knackiga steg höll vi oss kvar via kvalserien. I år har han varit i SSK och resultatet där påminner starkt om lövens ifjol. Är det tecken på en vinnare?

      Att sedan Acke lämnar ser jag som fullt naturligt då han förtjänat en plats i SHL, och med den lön han hade kan en sportchef hitta en ersättare. Däremot kanske hans Lövenhjärta måste ersättas, men det behöver inte kosta 50k i månaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.