Kommentar på läsarreaktioner

Dagligen strömmar det in reaktioner från er läsare till bloggen via kommentarer här på bloggen eller via mail och via sociala medier, verkligen roligt, fortsätt med det! De senaste dagarna har det dock eskalerat och oron för Björklövens framtid är stor.

Om jag sållar bort hatat från mina nättroll och blickar på de övriga läsarreaktioner så går tongångarna ungefär såhär:

* Sover Björklöven?

* Varför händer det inget?

* De måste värva nu!!

Med mer, med mer.

Björklöven rör upp känslor och när laget som majoriteten av Umeåborna älskar står utan tränare och backgeneralen precis har lämnat förstår jag att en oro uppkommer. Men någon panik finns det ingen anledning att ha. Laget har i dagsläget elva spelare på kontrakt, en analysprocess av nya tränare är i full rulle och nya spelare är på väg in. Men på nyförvärvsfronten kommer det dröja ett tag till innan det något blir officiellt. För alla lag har nämligen inte spelat klart ännu och så länge lagen som nyförvärven spelar i inte har gjort det så kommer det inte plinga till i telefonen, förutom eventuella förlängningar. Men jag lovar om jag eller någon annan journalist får reda på vilka dessa herrar är så kommer vi att rapportera om det. Men tills dess att alla lag är färdigspelade, och lägg till en extra vecka på det, känn lugnet och njut av den stundande påskbuffén, Björklöven jobbar på högtryck och de kommer ställa upp med ett slagkraftigt lag även kommande säsong även om det ser mörk ut för stunden.

 

5 kommentarer

  1. Gustav

    strunta i dina nättroll! så tröttsamt att folk ska hitta någon att hacka på hela tiden. läser aldrig tcim av den anledningen numera

    kritik är bra, men den måste vara konstruktiv och med respekt

  2. Simon

    Klart som korvspad att löven jobbar på både spelar och ledar sidan. Först å främst så lär dom inte presentera något förvärv än. Tror ledarsidan är prio ett eftersom spelar vill veta vem som ska träna laget.

  3. Henric

    Håller med dig Erik,
    Har fullt förtroende för Åkerblom, Grönberg m.fl. Litar helt på att de gör samma goda jobb i år som inför årets säsong. Bara att luta sig tillbaka och njuta av att vi nuförtiden har en mycket professionellt och kompetent ledning som även har grym koll på ekonomin. Det var länge sedan jag kände sånt lugn i kroppen inför en ny säsong.

    Tack för en bra blogg.
    Henric, Enköping

    • Löve

      Håller med i det mesta…. men vi vet ju inte om Grönberg eller Åkerblom blir kvar…. skulle vara väldigt trevligt om Löven tar hand om det pronto och på så sätt visar att det åtminstone finns lite kontinuitet som har varit ledordet så länge… bara detta skapar en del oro. Sedan måste tränarna in så snart som möjligt så de med Grönberg kan diskutera vilka spelare som ska in, där behöver de vara samsynta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.