Förlänger med forwarden

Nicklas Johansson och Björklöven har i dag kommit överens om en fortsättning, ett ettårs-avtal är signerat.

– Jag är mycket nöjd med att Nicklas fortsätter i Björklöven. Som spelare såväl som individ är han en viktig del av lagbygget. Han tar inte bara ansvar för sin egen prestation utan strävar alltid efter att i alla lägen göra sina medspelare bättre och därmed laget, säger sportchef Fredrik Grönberg till klubbens hemsida.

Nicklas Johansson:

– Den största anledningen till att jag skrivit på ett nytt kontrakt är såklart att jag vill spela ishockey här i Björklöven. Om man tittar tillbaka på säsongen som varit så var den en väldigt händelserik säsong där vi blev bättre och bättre ju längre säsongen gick. Jag vill forsätta utvecklas som spelare och lagmässigt med Björklöven. Jag tror att vi kommer att ta ytterligare steg nästa säsong och det vill man ju vara med på.

En bra förlängning då Nicklas med sin stora arbetsmoral är en viktig kugge i Lövens lagbygge. Med Nicklas har nu Björklöven 13 spelare på kontrakt till kommande säsong.

4 kommentarer

  1. Enrico

    Nog har vi väl officiellt 13 spelare? Räknar du bort Kevin som mest troligt lämnar, eller är det Wrenman du räknar bort?

    Kevin
    Wargh, Andersson
    VEJ, Kim, Lava, FMS, Palme, Wille, Lucas, Jeppe, Wrenman och nu Nicke.

  2. bror

    Mycket bra tycker jag.
    Niklas blev bättre o bättre ju längre säs blev.
    En av lövens bättre spelare..som alltid gör ett bra jobb.

  3. Då förstår jag

    Kliade mig i huvudet många gånger när jag såg vem som de hade förlängt kontrakt med efter halva läget flytt hals över huvud… Men nu förstår jag ju så klart. Hans bror skulle ju komma och bli sportis och man måste ta hand om familjen och fixa lön, bil och hus åt dom. Kosta vad det kosta vill. I scratch your back, you scratch mine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.