Kaptenen stannar

Björklöven och Stefan Öhman har kommit överens och ett rykande färskt två-årsavtal är signerat.

-Det känns oerhört bra att Stefan Öhman förlängt sitt avtal med Björklöven. En ledare både på och utanför isen som föregår med gott exempel i alla lägen, säger Björklövens sportchef Daniel Johansson till klubbens hemsida.

En grymt viktig förlängning och en mycket bra start för Daniel Johansson. Går direkt in och visar handlingskraft och förlänger med kaptenen.

Stefan Öhman tillsammans med Kevin Lindskoug bar laget på deras axler under stora delar av säsongen och trots att Stefan Öhman har en hög siffra åldermässigt visade han under säsongen att ålder är bara en siffra. Med hård träning och en extrem passion till sporten kommer han även kommande säsong fortsätta att vara en nyckelspelare.

 

5 kommentarer

  1. joz

    Tror inte detta var Johanssons verk direkt men att du Erik är överförtjust att din kompis blev sportchef lär ingen undgå att märka…

    • Löve

      Joz: kan lova att det INTE var Grönis förtjänst iaf.
      Sedan ville ju Öhman stanna i klubben, så inte allt för svårt att landa en signatur.

  2. kaLLe aNKa

    2år låter bra kan tro att det är något sånt han kommer att hålla, i alla fall ser jag att han håller nästa säsong, sen vet man aldrig. 🙂

    Men ok om nu du känner Daniel Johansson? skulle du inte kunna göra en intervju med han?

    * skulle vilja veta vilken typ av spelare han vill ha i löven samt vilken typ av ishockey han vill se och vilken tränare som man är intresserad av, med mer.

    Hoppas på mer fart i år typ KHK hockey med mycket fart, samt att man fortsätter med stenhård fysträning, ännu hårdare än tidigare.

    Men framförallt att man tränar mycket mer på pp och bp och att man försöker få in bra pp spelare som kan göra mycket mål. Palmebjörk och Öhman är bra tillsammans i pp, men det håller inte med dom utan man behöver fler , man kan inte bygga ett lag runt några spelare, det håller inte.

    Se till att vara starkare och bättre tränade i år så slipper löven kanske få så många skador, sen kanske man ska vara lite mer uppmärksam på tacklingar, se Alexander Hellström när han vinner puckar, han tänker alltid på att inte bli tacklad i första hand. Sen är han större och starkare än många andra men man har mycket att vinna på att hela tiden vara uppmärksam på tacklingar.

    Sen finns det alltid idioter som sätter en armbåge i huvudet i en tackling tyvärr.

    Sen hoppas jag att man tar in unga målvakter igen, någon som kevin som utväcklas och är på gång men då på treårs kontrakt utan klausul för spel i SHL.

  3. Olle

    Kalle Anka: Ingen HA-spelare har kontrakt utan SHL-klausul i dag. Möjligtvis att nytecknade juniorer har andra kontraktsvarianter men SHL-klausul har alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.