Glädjebeskedet: Kevin blir kvar

Kevin Lindskoug var länge förlorad för Björklöven men räddningen var att Leksand missade SHL och därmed är det till 99 procent säkert att målvaktsstjärnan blir kvar även kommande säsong.

Lindskoug hade 14 dagar på sig efter säsongens slut att använda sin SHL-klausul vilket var väldigt nära att ske. Men nu när Leksand missade SHL är tiden ute för honom och om ingen klubb rent köper loss honom kommer han att fortsätta att dansa på T3-Center is även kommande säsong.

Har sökt Kevin agent utan att lyckas.

Ett verkligen viktigt besked för Löven då Kevin tillsammans med kapten Öhman bar laget och utan Kevins insatser i målet tror jag inte Björklöven hade orkat med att knipa en slutspelsplats.

16 kommentarer

 1. CK

  Ojoj vilken fin present detta vore! Den nyheten kan man gå på länge, hoppas verkligen det stämmer!

 2. Anton

  En av dom viktigaste förlängningarna på många många år! Detta innebär även att löven blir ännu mera attraktiv eftersom Kevin är ”det där” extra som kan behövas för att bli ett riktigt lyckosamt hockeylag! Detta gjorde längtan efter kommande säsong ännu starkare! Tack Kevin!

  • Erik Åström (inläggsförfattare)

   Det är ingen förlängning. Kevin har haft kontrakt över nästa säsong.

 3. Coachen

  En av de bästa födelsedags presenterna jag kunde få, grymt kul!!! Skål alla Lövenbröder och systrar!

 4. Stefan

  Det står ingenting om det på Björklövens hemsida….efter alla spekulationer som varit och delvis kanske fortfarande pågår….borde det inte komma ett klargörande/bekräftelse på hemsidan??!!

  • Nils

   Varför skulle det göra det? Han har ett kontrakt med Löven. Sen att sportchefen väljer svara på vad det står i en spelares kontrakt är rakt av bara orutinerat.

   Sen ska vi nog inte ropa hej än. Det är ett nytt transferavtal på gång mellan HA och SHL som jag personligen tror kommer om några veckor. Då lär han försvinna på det vilket fall som helst.

   Tack för en bra blogg!

 5. Tragiskt

  Hmm… alla blir lyriska över att Kevin ska stanna och studsar som små glada barn. Jag däremot har en annan syn på det hela. En vuxen syn.
  Kevin vad nästintill klar för Leksand och att spela i SHL. men booom malmö tvålade dit Leksand (exakt som högdjuren inom hela rörelsen sett till, det om något var en myglad matchserie där alla högdjur var inblandade för att få upp malmö) och då faller Kevin tillbaka till Allsvenskan och Björklöven.
  Ett Björklöven där uppenbarligen knappt någon trivdes, eftersom spelare och ledare försvinner på löpande band med munnen förbunden och ”inga kommentarer” på varför de lämnade.
  Är detta något Kevin blev glad över eller hade han velat va med Leksand i SHL?
  Jag tror att Kevin är otroligt besviken (med all rätt) att behöva va kvar i Allsvenskan men mest besviken att vara kvar i Björklöven. Enligt hyfsat säkra källor trivdes han bara halvt förra året och efter slutets emigrering och stadsflykt så lär han inte trivas bättre.
  Så min fundering är om man kanske ska låta Kevin gå någon annanstans och skaffa en ny keeper. För om Kevin vantrivs och mår dåligt varje dag pga vart han spelar… så kommer han inte att vara bra och om han otur kan det sabba hela hans karriär.
  Hoppas han följer sitt hjärta och inte blir hotat till att va kvar

 6. Anders

  Såg att Jonas Emmerdahl skrivit på för Björklöven.
  Emmerdahl har varit en av de bästa backarna i VIK de senaste säsongerna trots att VIK-ledningen inte riktigt gett honom den roll han förtjänat. En unik sak som jag hört om Emmerdahl är att han ALLTID gör sin backpartner bättre. Enligt VIK-legendaren Andreas Lindh, är Emmerdahl, en av de bästa backar han spelat med.
  Trist att Jonas valt att lämna VIK men samtidigt så tycker jag att han gör rätt. Grattis Björklöven och lycka till Jonas!

 7. Stefan

  Tragiskt; tror du verkligen han skulle presterat på den nivå han gjorde om han vantrivts….en av SHA’s bästa målvakter…herregud då vill jag vara med och se honom när han trivs, måste ju bli raka spåret till NHL !!! Han sa ju redan innan det blev klart med Leksands degradering att om det bästa för hans utveckling var att stanna i Löven så skulle han göra det….spekulera inte i en massa negativ dynga! Återkom när du har en säker källa…

 8. Coachen

  Har bloggen gått in i pausvila för stunden? Känns som det vore läge för nytt blogginlägg snart med Emmerdahl-kommentar, sillysnack spelare/tränare, andra lags status mm mm.

 9. sydtobba

  Rätt så övertygad om att signaturen Tragiskt bara sprider en massa paranoid dynga. Inlägget om Kevin Lindskoug tyder på att det inte är någon raketforskare som spekulerar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.