Tommy Jonsson allt närmre Löven

Har skrivit tidigare om att Björklöven och Tommy Jonsson för en diskussion och enligt uppgift hade de ett mycket långt samtal precis innan påsk.

Enligt uppgifter kommer parterna närmre och närmre varandra och romansen skall vara ömsesidig, fick även in ett tips under dagen att huvudpersonen själv ska besöka Umeå i veckan.

Tommy Jonsson vill varken bekräfta eller dementera uppvaktningen.

– Björklöven är en mycket intressant föreningen, något mer än så vill jag inte kommentera med respekt för alla inblandade. Men jag kommer att bestämma mig inom en till två veckor, säger Tommy Jonsson.

Vad är det som kommer fälla avgörande i ditt beslut?

– Känslan för föreningen ska vara rätt och föreningen ska ha bra och sunda värderingar, bra ambitioner, det ska finnas resurser och en proffsighet i föreningen.

5 kommentarer

 1. Jimbo

  Låter ju väldigt intressant med en tränare med den meritlistan.. Men samtidigt, är det verkligen vad vi behöver i löven just nu? Är det inte bättre och mer realistiskt med en tränare som själv har ambition till att ta upp laget, o göra det slagkraftigt i SHL – men långsiktigt ? Känns ju inte så smart att hålla på o byta tränare varje år, låt oss bygga kontinuitet..

  • Erik

   Var står det att det inte kan bli en långsiktig lösning och att han inte vill föra upp laget i SHL? Bara undrar

  • Skeptikern

   Löven har ju i massor med år försökt hitta någon tränare som är tillräckligt bra, rutinerad och omtyckt av de människor som styr Björklöven (och deras vänner och släktingar). Det har gått uruselt.
   Förra säsongen var längtan över. Waltin kom in och hade rutin, va duktig som tusan och skötte ett hockeylag precis som ett hockeylag ska skötas.
   Men då sprack det på sista punkten, han va inte omtyckt av de som styrde löven (och deras vänner och släktingar) Så poff där förvann den chansen till kontinutet.
   Problemet för de som styr löven är att i arbetsbeskrivningen vill dom säkert att det ska stå: ”Man ska inte komma in och röra runt i en stabil gryta och defeinitvt inte sparka de som styr lövens (och deras vänners och släkts) barn eller kompisar. Dessa ska behandlas med silkesvantar

 2. Olle

  Jimbo: Läskunnig?

  Han är precis vad Löven behöver och verkar ha en proffsig inställning genom att ställa krav på förutsättningar att bygga ett slagkraftigt lag.

  Kontinuitet med tränare är väl redan kört, eller? Waltin sade ju upp sig!

 3. Coachen

  Oavsett tränarnamn hoppas jag att man får till ett kontrakt typ 2+1 utan möjlighet att bryta efter bara en säsong. Vore ju kul med ett försök till början med kontinuitet 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.