Ingen Högberg i Löven

Tidigare under dagen twittrade jag om att Joakim Högberg inte kommer att spela med Björklöven kommande säsong, utan är klar för en annan allsvensk-klubb.

Enligt Dragskott är det Tingsryd som har lagt vantarna på Piteås poängmaskin.

Enligt mina uppgifter är det inte Högberg som har tackat nej till Löven, utan snarare tvärtom då Björklöven vill snäppa upp kvalitén på de få forwardsplatserna som är kvar. Spets ska in, frågan är bara hur vassa spelarna blir som kommer in.

 

6 kommentarer

 1. Gustav

  tycker ändå att de gör rätt att satsa på spets, det behövs. hoppas bara att det blir en bra spets!

 2. Enrico

  Bra val att satsa på spets till de producerande linorna, annars ser jag hellre hårt arbetande forwards.

  Annars ser jag backbesättningen som mer spännande att följa framöver, och vill ha in fler högerfattade backar. Såg att Niklas Hansson lämnar Rögle, det skulle vara en perfekt förstärkning även om jag tror att han kommer att hamna på en högre nivå än allsvenskan.

  • H stå vänster

   Grattis Göran, du har hittat EP! Samma källa som Combs kom ifrån….
   Hoppas verkligen att Dalle har bättre/djupare koll än EP. Ge oss en värdig tränare nu, därefter spets spelarna….spara två platser till tokspets, bygg maskinen nu!

  • Enrico

   Kan inte påstå att jag sett många matcher med Tierp denna säsong. Helt ärligt har jag inte sett en enda match i deras serie ens, nånsin. Vad jag däremot vet är att serien håller väldigt låg klass, även jämfört med andra ettor.

   Hur många matcher har du sett killen spela? För poängproduktionen i sig ger jag inte mycket för. Jag vill ha välscoutade spelare, som kompletterar varann och får tydliga roller utifrån en plan som skapats först, sen fylls luckorna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.