Löven gymmade igång

Björklöven samlades på måndagsmorgonen igen efter semestern och samtliga spelare var med. Träningen hölls i gymmet, först i morgon väntar första utomhuspasset.

Tränaren Tommy Jonsson höll ett litet inledningsanförande, men sedan var det fystränarna Tobias Thomson och Daniel Ragnvaldsson som höll i passet.

– Det ser bra ut. Nyförvärven är i bra form, många av killarna vi jobbat med en tid nu har gått framåt, säger Ragnvaldsson om den fysiska statusen.

Laget körde två tester innan sommaren och dessa ska följas upp, det är inte spikat än när bara.

– Vi ska sätta oss med Tommy (Jonsson) och Markus (Åkerblom). Schemat för den här veckan är satt, sedan ska vi spika hur vi kör fram till seriestarten under den här veckan, säger Tobias Thomson.

Den här veckan kör laget löpning i I20 skogen i morgon, sprinter på onsdag, fys på torsdag och löpning på fredag.

Sedan går laget på is på måndag 11.00. Det är ingen officiell träning med presentation eller så utan dörrarna är öppna de som vill får komma. Som en vanlig träning alltså.

– Vi har inte planerat någon presentation eller så. Vi får se om eller när vi kan göra något sådant. Vi har så kort om tid till första matchen så vi väljer att fokusera på den, säger sportchef Daniel Johansson.

Bland spelarna utmärkte Stefan Andersson som tog i så att han nästan sprack i kast med medicinboll.

– kastar du medicinbollen så där hårt håller varken den eller golvet, sa Mats Lavander till lövens back-virtuos.

Noterbart också att Jon Palmebjörk är i väntans tider. Den mycket revanschsugna Lövenstjärnan som fick förra säsongen söndertrasad av skador väntar nämligen barn i början på September.

– Det känns lite spännande. Det är första barnet, men jag har hört att vissa blir en bättre hockeyspelare av att få barn. Vi får hoppas att det är så för mig. Vi får hoppas att allt går bra och att jag får sova, men jag brukar vara bra på att koppla bort när det är match. Sen har jag en väldigt bra fru också, säger Palmebjörk.

Det kommer bilder, videointervju med Pär Edblom och annat trevligt inom kort på sportsajten.

6 kommentarer

  • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

   Jepp, både Banwell och Hichings.
   De kom i helgen. Var något jetlaggade, men på gott humör.

  • Gustav Pettersson (inläggsförfattare)

   Jepp! Pratade med Felix idag på träningen då sa han ”Foten är 100 procent bra nu. Det känns riktigt skönt. Det är bara att köra”

   • Stefan ' Kil '

    Tack för svar. Tror Felix är en av de som kommer ta stort kliv framåt kommande säsong. Är jätte intresserad av att följa honom lite extra.

 1. Putte

  Märkligt det här med att vara populär som tränare……vad jag förstår så har tränaren ett ansvar att leda och fördela både ansvar och resultat…..resultat blev det ju men i vissa grupper av människor så är det(kan vara jobbigt ) att anstränga sig extra mycket för en gemensam sak(framgång).
  Alla spelare har ett eget ansvar,framförallt om man har hyfsat bra betalt för att göra det…..
  När tränarna upptäcker detta så drar de ofta åt tumskruvarna eller ger upp…..i detta fall så gjorde de båda sakerna och bytte arbetsgivare….från sportchef och nedåt…….
  Om man vill nå riktig framgång så lyder tesen…..”hårt arbete slår alltid klass” oavsett var i livet man befinner sig.
  Sportslig framgång är en kombination av klass och hårt arbete……individens ansvar och ledarskapets förmåga och kunskaper…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.